Reagálás Fehér Zsolt közleményére! Újratöltve!

faszerdo Kedves Zsolt!

 

 

matkovichosszefogFehér Zsolt a megjelent cikkjeinkre - melyek 2022-ben íródtak! EZ IS!! - közleményt adott ki. A mondanivalóját és közlendőjét kiposztolta a közösségi média oldalára. A válaszunkat szintén már évekkel ezelőtt megadtuk. A cikk pontosan 20022 ben került a vácuvilag.hu oldalára.

Ugyan személyiségedet ismerve érthető, hogy miért titokban, bujkálva ócsárolsz, hiszen a vágyálmaikban kislányokat erőszakolók nem szeretnek férfiakkal találkozni (talán, mert az ő fejüket nem lehet lerugdosni a mozgólépcsőn, mint az öregasszonyokét), ugyanakkor mégsem értem, hogy most engem miért is szapulsz titokban a hátam mögött? Inkább dicsérned kellene, hiszen éppen most tettél nekem is köszönhetően egy nagy szívességet főnökasszonyodnak! De rögtön elnézést is kérek: ő esetleg csak a Fehér-kommandó női tagja, nem is a felettesed?

faszerdoMert semmiképpen sem szeretném tiszteletlenül a köztetek lévő kapcsolatot tudatlanságból átminősíteni, és a főnökből beosztottat csinálni, hiszen írásaid stílusa alapján, még az is lehet, te vagy a főnök és nem az Ilona!
Szóval inkább hálálkodnod kellene felém, mivel éppen most, nekem köszönhetően is, teljesíted Ilona országos hírnévre vágyó egoját a beteljesüléshez, amiért ő nyilvánvalóan lekötelezett és hálás is lesz ezért feléd, sőt, még az is lehet, ezért te is fogsz kapni tőle egy kis fizetésemelést, vagy egy 4. alpolgármesteri állást! Végül is ez neki úgysem kerül semmibe, hiszen a város pénzéből fizeti ki a vazallusait, a hűséget és a tehetséget pedig jutalmazni kell.
Persze ne felejts el majd ezeken osztozkodni hű csatlósaiddal sem, mert nélkülük, az ő két szavazatuk nélkül, egyedül, önmagadban te már nem sok vizet zavarsz, fontos tehát, hogy tudd megtartani őket magad mellett. Meg hát nélkülük nem is becsülnének téged sokra, hiszen puszta önmagadban már egy elhanyagolható tényező lennél.

vaci nacik 1000x600Viszont itt van számodra a kiemelkedés lehetőségének órája. Tudod, szinte percenként hívnak az országos lapok, hogy szeretnének a Vácivilágtól anyagokat átvenni és ebben rejlik, ha ügyesen meglovagolod ezt a ritkán adódó helyzetet, a Matkovich előtti bevágódásodnak titka, mert most végre, neked köszönhetően ő is országos címlapra fog tudni kerülni, mint híresség. Persze nyilván tudod, azért ez nem olyan egyszerű alku, mert cserébe mi is kérünk dolgokat, (pl. egy cikk, csak egy másikkal együtt vehető át, stb.) de mindenféleképpen tényező lettél!
Neked, irodalmi vénádnak köszönhetően pedig, most megnyílni látszik Ilonád előtt, ha nem is a világhírnév, de a számára vágyva vágyott országos ismertség végre igen, még ha ezt nem is a saját írásaival, hanem a tieiddel tudta elérni!
totvaradi01És most előre szólok, gyorsan alkudj meg irodalmi műveiddel kapcsolatban személyes pártfogóddal, hős védelmeződdel, Inotayval is, mert úgy tűnik, olyan mennyiségű, ingyen reklámot és műsoridőt fogsz tudni biztosítani számára a magyar politika „nagyjai” között, amit sokan megirigyelnének! Bizonyára tudod, egy országos választás előtt minden reklám, minden műsoridő jól jön. És most Inotay, szintén neked köszönhetően, a tévészereplések számában akár utol is érheti riválisát, Rétvári urat is.

Szóval inkább legyél hálás az irányomba, és becsüld meg az értetek való fáradozásaimat, azzal jobban jársz! Ismered a mondást ugye? Egy őszinte, elkötelezett ellenség többet ér, mint egy álnok, csalfa barát, mint amilyen te is voltál a Jobbikos párttársaidnak, akiket elárultál, mert hát ez volt a jól fizetett képviselőséged ára.

totvaradi11
feher8És hát kíváncsi leszek. Vajon a Jobbikosokat veled együtt eláruló, eladó társaid, Kászonyi és Tóthváradi ezek után megmaradnak-e melletted és a tisztesség aprócska látszatát fenntartva, veled együtt lemondva távoznak-e, nem várva meg a kirúgásukat, vagy most, korábbi gyakorlatuk szerint téged is elárulva, inkább befekszenek a Matkovichnak, hátha cserébe még egy darabig jut nekik a koncból ingyen kenyér?

 

 

Üdvözlettel

Nagy Péter

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia