Közkívánatra: tovább elemezzük a Pénzhiéna közéleti szerepléseiről közzétett fotókat!

phiena04Nem gondoltuk volna, hogy ekkora siker lesz

 

 

Nem gondoltuk volna, hogy ekkora siker lesz Ferjancsics „Pénzhiéna” László beállított sajtófotójának kifigurázása, de úgy látszik, a város lakossága egyre inkább igényli az ilyen stílusú posztokat. Egyetértünk, röhögni kell ennek a szánalmas figurának a próbálkozásain, mellyel magáról kedvező képet festve görcsösen a közpénz közelében kíván maradni, egyben elítélni azt, aki ezt lehetővé teszi (Matkovich). Felhívjuk a figyelmet arra is, igencsak nehéz észrevételeinket „lejárató kampánynak” minősíteni, hiszen a fényképeket az érintett oldaláról mentettük le. Hozzáfűzött véleményünket pedig az üzenet, a helyzet, és a véletlenül pont arra járó (magyarul odacipelt) fotószolga által beállított kreáció alapján mondjuk ki.

Kezdjük is:

phiena01

Farmernadrág, kék ing, csípőre tett kéz a jelentős kapacitásbővülés (ha jól látjuk 2 parkoló és egy talicska beton) helyszínén. Bár ennek költsége elenyésző a Pénzhiéna havi fizetéséhez képest, hősünk mindenféleképpen indokoltnak tartja személyes jelenlétét a csúcsberuházás helyszínén, rendkívül figyelmesen hallgatva a munkafelügyelő beszámolóját. Persze a hatalmi póz itt is megvan, de kezeit most legalább nem a tökei előtt kulcsolja össze.

 

 

phiena02Farmernadrág, kék ing, mellény (biztos hidegebb van). Itt egy valóban nagy problémával szembesül a Pénzhiéna: a jelek szerint odébb kellene rakni a követ. Arra külön felhívjuk Olvasóink figyelmét, hogy az „alpolgármester” soha nem visz magával olyan szerszámot a helyszínre, aminek nyele van, hiszen azzal dolgozni kell. De ott volt, amit a munkaidőben pont arrafelé járó fotográfus rögzített is. Hiába, kétemberes, kemény munka eladni a semmit.

 

 

phiena03Haladjunk tovább, farmer, kék ing, probléma megoldás (hiszen az útépítéshez is ért ám!). Mi is látjuk, nehéz lesz lapáttal felemelni a nagyobb követ, a kisebbhez meg előrébb kell csúsztatni a nyeles erőkart, ehhez mindenféleképpen fotós meg képviselői felügyelet kell! Reméljük a dolgozó elfogadta a bölcs iránymutatást!

 

 

 

phiena04

 

Itt is láthatjuk, kisujjában a szakma. Farmerben, kék ingben és mellényben ismét utat mutat a szakembernek! A lakájfotós pedig...a pillanat művésze! Ahogy Nagy Vezetőnk szimbolikusan megáll a megállni tilos tábla mellett, ezzel is demonstrálva azt az intergalaktikus ugrást, melyet a város fejlődése produkál az ő alpolgármestersége alatt, komolyan, kezdünk meghatódni... És megmutatja merre van az előre, pont abba az irányba, amerre a gép áll! Felemelő, csodálatos!

 

phiena05Itt már könnyezünk, a kertészethez is ért! Farmer megvan, a kék ing szerintünk magától bemászott a mosodába, főszereplőnk kissé riadt. Igen, ennek a gépnek tényleg hosszú nyele van, munkás szerszám ez.... De rendet szeretne a Kötő utcában is!

Te Foltos, erre évtizedeid voltak már, a te körzeted 30 éve! Hirtelen most lett fontos, hiszen másfél év múlva választás? Eddig mit csináltál a milliós fizetésekért?

 

 

 

phiena06Hideg van, nem tudjuk alatta van-e a kék ing, most aztán meg vagyunk fogva. Itt csak annyit kérdeznénk, Pénzhiéna úr, miért mindig a saját körzetből mennek a posztok? Állítólagos „alpolgármesterként” nem a teljes városért kellene tevékenykedni? Költői kérdés volt, tudjuk, ott a szavazóbázis, aztán voksoddal sakkba tartva a politikai erőket, pénzt harcolhatsz ki saját magadnak. De komolyan, szerinted kajálja még valaki, hogy te tenni akarsz bármit is a közjó érdekében?
Mindegy, a dolgozó fülén védőfelszerelés a gép zaja miatt, látjuk áll a munka a fotó elkészültig, nehogy zajártalom érje a fényes tekintetű képviselő urat.

 

 

phiena07Megvan a kék ing! Megkönnyebbültünk, és persze attól is, enyhül a parkolási gond! Két újabb parkoló, legalább egy vödör beton, meg a felfestés! Fenomenális fejlődés, hírt kell adni róla mindenképpen! És ezért kijön a fotós is...meghatódtunk.
Nem tudjuk megoldható lenne-e, hogy arról is lássunk képeket, mikor a havi fizetésedet mész felvenni, mely összeg véleményünk szerint egy tucat parkolóhely kialakítására lenne elegendő. Ha a város nem kényszerülne eltartani, a ciklus alatti fizetésedből pedig egy teljes utcát rendbe lehetne tenni.

 

 

phiena08És végül a térfigyelők...te azért vigyázz ezekkel!

Bár csak képet rögzítenek, és nem a Velencei-tó partján állnak, de a véletlenek folytán még ezek is rögzíthetnek egy üzleti tárgyalás után 30 millióval hazasettenkedő hiénát működésük közben....

Hamarosan folytatjuk hiénakergető akcióinkat!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia