Olvasóink imádják a Ferjancsicsot!

ferjancsiElkezdjük közzétenni a Ferjancsics-féle választási plakáttervező verseny beérkezett pályaműveit!

 

 

Jönnek szép számmal, hát azt már látjuk, nem népszerű a foltos. Halljuk, az utóbbi időben összekovácsolódott Fehér „Recskabonobo” Zsolttal, az Arbonyúz szépírójával. Bár nem szeretjük a Pénzhiénát, azt nem feltételeztük, hogy lányos apaként kislányok megöléséről majd megerőszakolásáról fantáziáló senkiházinak a seggébe bújva kívánja fenntartani rogyadozó politikai karrierjét. De, ahogy szokott lenni, zsák a foltját, mindig van lejjebb!

A bemutatott alkotásokhoz rövid véleményeket mondunk, természetesen a verseny végén lehet majd szavazni a remekművekre.

Mi a plakátterveket feltöltés közben vicces névvel láttuk el. Aki rájön, hogy mi a név mögötti tartalom írja meg nekünk. infokukacvacivilag.hu

 farjancsicsplakat01

Az első plakát mondanivalójával egyetértünk, igen, egy valódi élősködőről van szó. Mi a hirdető-oszlopokon történő elhelyezés miatt preferáljuk az állított formát, de a művész alkotói szabadságát nem korlátozhatjuk!

farjancsicsplakat02

A szöveg tökéletes, a formára ugyanaz vonatkozik, mint amit az előző plakáttervhez kommentáltunk. A felirat színek nem eléggé feltűnőek!

farjancsicsplakat03

 

Tehát kérjük Tisztelt Olvasóinkat, ezt a formát preferálják. A kép mondanivalója találó, azonban hiányzik róla az önkormányzati választásra való utalás, és a jelölt neve. Bár mindenki tudja, ki a Pénzhiéna, vagy a Foltos, de a véleményünk szerint ezt hangsúlyozni kell!

A hozzánk elküldött alkotások között vannak grafikák, fényképek, ezeket folyamatosan tesszük közzé, és továbbra is várjuk a műalkotásokat! Azokat a kreációkat, melyek nemi eltévelyedésekre, abberációkra utalnak, a valóságalap vizsgálata nélkül elutasítjuk, mert véleményünk szerint nem a lényeget, az élősködő Pénzhiénai mivoltot hangsúlyozzák!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia