Segítsünk Ferjancsics Lacinak! Tervezzenek neki plakátot!

plakatterv01Verseny indul!!!

 

 

Majdnem becsináltunk a röhögéstől....

Levelet kaptunk. Azokat persze egyébként is szoktunk, olvastunk már vicceset, kacagtunk a fotelhuszár szájkaratebajnokok fenyegetőzésein, (amik persze fiktív címekről érkeznek, pedig állunk elébe minden személyes invitálásnak, ígérjük, egyet sem utasítunk vissza), de tudjuk amilyen a Pénzhiéna, olyan a szurkolótábora is. Szar, gyáva, rejtőzködő senkiháziak!

Városunk közpénzpiócája mostanában megpróbálja magát rendkívül fontosnak láttatni, nagyon igyekszik, hogy a munka látszatát keltse, pozitív hírekkel árassza el napi szinten a lakosságot. Építkezünk, intézkedünk, küzdünk a kormánnyal, szívem a városé, helyünkön vagyunk! Havi félmillióért nézi hülyének a választókat, előadja az aggódó városatya szerepét, mondjuk aggódását megértjük, ha egyszer elzavarják a közpénztől, mit is tudna magával kezdeni ez a tehetségtelen figura? Úgy látszik, ez másokat is irritál, nem csak minket...

A nyálas pénznyelő évek óta úgy tesz, mintha nem ő lenne az, akiről már az egész város tudja 30 milliós korrupciós kísérletét, és a közpénzhez való beteges vonzódását. Nyomjad foltos nyugodtan, annyi „pozitív hírt” írhatsz, amennyi csak jólesik, de a jelek szerint abban biztos lehetsz, hogy a következő megmérettetésen nem lesz olyan otthon a városban (és körzetedben természetesen kiemelten), ahol a választók nem fognak szembesülni piszkos múltad minden egyes epizódjával.

Üzeneteink a város polgárai részéről meghallgatásra találtak! A jelek szerint a Ferjancsics „Pénzhiéna” László már bármilyen képet fest magáról az eredménytelen, bármilyen szövetségbe tömörül, azt úgy lehúzza, hogy kizárt a sikere. Mint ahogy a jelenlegi testület negatív megítélésében is döntő szerepe van, ebben természetesen pártpénztolvaj és perverznáci társai is segítettek.

Miért is írjuk ezt? Képzeljék el Tisztelt Olvasóink, hiénás plakátjaink másokat is megihlettek! Kaptunk egy plakát tervezetet, melynek szerzője egy nemes versenyt hirdet meg, mely arra vonatkozik, hogy a következő választáson a Pénzhiéna körzetében mivel díszítsük ki a hirdetőoszlopokat (természetesen legálisan!). Azt gondoljuk, ha olvasónk vette a fáradságot, megkereste a megfelelő programot a grafikához, időt szánt rá, akkor alkotását közzé is kell tennünk! A vetélkedőre vonatkozó ötletét pedig zseniálisnak tartjuk!

Nem szaporítjuk a szót, indul a verseny, itt az első plakát!

Várjuk a további versenyműveket, ígérjük, a győztes plakátot Ferjancsics „Pénzhiéna” László választási körzetében viszont fogják látni. Jó szórakozást!

 plakatterv02

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia