Ismét ugat a Pénzhiéna - meg is van a következménye!

valasztas202201 Jövőre már csak vonyítani fog.

 

 

Városunk korrupciós emlékműve (mely címet a nevezetes Velencei-tavi 30 milliós kísérletével érdemelte ki) időnként kinyitja a pofáját, és saját fontosságát hangoztatva próbálja nem létező tekintélyét fényezgetni. Bár már jeleztük neki, felejtse el mások családját, Csereklye Károlyt és gyermekét folyamatosan a rokonság miatt támadja a politikai megközelítés helyett, nem bír magával! Bizonyítva ezzel, hogy a rendszerváltás óta zsigereibe ivódott hányingert keltő stílusát nem tudja levetkőzni. Régóta mondjuk mi, tehetségtelen figura ez a foltos pénznyelő, a mocskolódáson kívül semmihez sem ért. Ott az a szerencséje, ész nem kell hozzá csak rosszindulat, az meg van benne bőven. Persze idomítgatjuk majd azért, szerintünk lesz eredménye! Kíváncsiak vagyunk például, hogy mit érezne, ha a jövő év elején a részletes gazdasági tevékenységét, építkezéseit taglaló sorozatunkban mi sem feledkeznénk meg családtagjairól?

Van még ám mondanivalója! "Százmillió juthat játszóterek felújítására" - írja cikkében. Persze ez jó, de ha az ő szájából hangzik el (nem is értjük, miért engedi Matkovich, hogy a Pénzhiéna bármit is bejelentsen) teljesen hiteltelen. Hiszen rögtön arra gondolunk, a városnak 100 millió felújításra, 30 milliót meg zsebbe szeretett volna annak idején? Kérjük a város lakosságát, Ferjancsics minden egyes bejelentése után gondoljanak erre a 30 millióra!

Csak szórakozásképpen nézzük meg még egy kijelentését:

"A tegnap megtartott képviselő-testületi ülésen is az az érzése lehetett a teremben ülőknek – és majd azoknak, akik a tévében megnézik a felvételt –, hogy az elmúlt ciklusban elszalasztott szereplési lehetőséget akarja Csereklye Károly (VVVE) és Mokánszky Zoltán (Fidesz-KDNP) bepótolni. Ugyanis az előbbi akkor nem volt tagja a grémiumnak, az utóbbi pedig alpolgármesterként általában némán szobrozott a pulpituson. Nos, a mostani ciklusból eltelt két évben jó adagot már pótoltak a lemaradásból. Olyannyira, hogy a listán bejutó Csereklye már akkor is beszél (hol hangosan hőzöngve, hol az időnként hallgatóként a teremben pózoló mihazánkos lányával kvaterkázva, hol csak magában beszélve), ha nincs nála a szólás joga."

Itt megint felmerül a kérdés: mint tudjuk, a Pénzhiéna sem volt tagja a testületnek 2010-től, 2014-ben pedig szintén listán jutott be, az persze rendjén volt? Csak megjegyezni kívánjuk, hogy Csereklye Károly ahányszor elindult, annyiszor jutott be a testületbe (ellentétben a foltossal), 2014-ben pedig el sem indult Fördős Attila stílusa miatt.

De hagyjuk is ezt a szánalmas vergődőt, van ennél lényegesebb bejelenteni való témánk is.

Az elmúlt időszakban többször jeleztük a 2022-es országgyűlési választásokra vonatkozóan, hogy Inotay igen, de csak Ferjancsics és Kiss Zsolt nélkül! Nem fogadjuk el a velencei Pénzhiéna és a gyanúsított Krajcárkeselyű bármilyen politikai szerepvállalását! De úgy tűnik, feleslegesen beszélünk, ez a helyzet így fog maradni. Ezért mi is döntést hoztunk.

A Váci Szívvel csapata megtalálta azt a személyt, aki a körzetünkben megfelelő jelölt lehet a választáson egy olyan jövő reményében, mely valóban úgy épül fel, ahogy az normális társadalmakban elvárható lenne. Jelöltünk ellenzékiségéhez kétség nem férhet, országosan ismert, nevéhez negatívum még árnyalataiban sem köthető!

Bár kétségünk nincs arról, hogy támadások kereszttüzébe fogunk kerülni, kapunk majd hideget-meleget, mi leszünk az ellenzék esélyeinek lerombolója, válaszunk már most az, ami mindig is lesz: vigye az a felelősséget, aki bevállalja Ferjancsics László és Kiss Zsolt személyét! Inotayt őszintén sajnáljuk, még azt sem tartjuk kizártnak, hogy a helyzet miatt neki kell majd visszalépnie képviselőjelöltünk számára. Javasoljuk, ne tartsa ezt a fantázia szüleményének. Sajnáljuk Gergely, magatoknak csináltátok. Nevetséges, hogy nevedet engeded ezekhez kötni!

Jelöltünket a megfelelő időben be fogjuk jelenteni. Addig javasoljuk, hallgassák a Pénzhiéna gyalázkodó hörgését, vagy nevessenek az aláíráshamisító pártpénztolvaj Krajcárkeselyű lapításán. A jelenlegi váci helyzetet véleményünk szerint tökéletesen tükrözi képünk.

valasztas202201

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia