Nagy a hőség, de bírnunk kell a melegeket

penzhiena210703 Nyereményjáték a Bestiáriumban!

 

 

Nagy a hőség, de rendületlenül dolgozunk, eseménydús hetünk volt. Több látogatást tettem, ezekről számolok most be.

Meglátogattam a Pénzhiénát! Megpróbáltam elmagyarázni neki, hogy személye akadálya minden normális választási kampánynak! Ellenfeleinknek rendkívül egyszerű dolguk lesz, ha a nyáladzó foltos nem settenkedik vissza bűzös odujába, hiszen a kampány során bármilyen programot teszünk majd közzé, a válasz az lesz, nem épül semmi, mert a pénzt úgyis ellopja a Pénzhiéna!

Eredményt nem értem el, mert a szomszéd irodában a titkárnő megkérdezte kolléganőjét, aki a boltba indult, adjon-e neki pénzt kávéra. Ez az egyszerű mondat természetfeletti reakciót váltott ki a Pénzhiénából! Érdekes pillanat volt, amikor mindkét agysejtje egyszerre aktivizálódott, nyála csöpögni kezdett, és megmozdultak a végtagjai. Szemei fennakadtak, és elindult a pénzcsörgés irányába, így a beszélgetés sajnos félbeszakadt. Hiába, az ösztönök....

Azért vele kapcsolatban pozitív hírről is be tudok számolni! A Bestiárium vezetősége arról értesített, hogy nyereményjátékot indítanak, amely arról szól, ha bármely politikus, vagy közéleti személyiség a Pénzhiénával mutatkozik, jutalmul bekerül a Bestiáriumba!

Micsoda nemes kezdeményezés! Gondolják el, egy országos politikus mennyire fog örülni, ha a kampány során tett váci látogatása után megkapja a hivatalos értesítést arról, hogy bekerült a Bestiáriumba a Pénzhiéna és társai mellé, mint Díszökör! Nagyon kíváncsi vagyok, ki lesz az első, valahogy így fog kinézni!

penzhiena210701 De sebaj, ha már itt vagyok, bementem a jelölthöz is pár dolgot tisztázni. Nála éppen szellőztettek, mert csak nem fogadja meg a harmadik szabályt - „Aki bűzt ereget, csak sereghajtó lehet!”

Először is figyelmeztettem a jelölt urat a Bestiárium nyereményjátékára, mert bár nagy megtiszteltetés a Pénzhiénával egy fotón szerepelni, jelen helyzetben nem lenne szerencsés.

Arra a kérdésre kellett most magyarázatot találni, hogy a jelölt úr, aki 2018-ban még hittantábort vezetett és a hitoktatás a szakmája is, hogyan tudja jelenlegi tevékenységét és a körülötte lévő embereket összeegyeztetni kétségkívül tisztességes múltjával?

Zsenialitásom megadta a választ: pénzért! Nem akkora csoda ez, mint gondolják, Júdás is ezzel került be a Bibliába, és a Pénzhiéna is tudott vele hírnevet szerezni!

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4648-judas-30-ezustpenze-vagy-ferjancsics-30-millioja-melyik-a-tobb

Egyébként azoknak az embereknek, akik mindig a Biblia tanításait hozzák fel Inotay úr számonkérésére, és tartanak a jelenlegi helyzettől, kitaláltuk a megoldást!

Kérjük, ha a jelölt úr a közelükbe jut, egyszerűen dugják el a Bibliát és kész! Igy nem éreznek késztetést a szembesítésre, és nem kell tartaniuk a középkorban és az utána következő korokban is előforduló könyvégetéstől sem!

penzhiena210702

Arra a kérdésre pedig, hogy Inotay úr hogyan számol el saját lelkiismeretével, lángelmém megadta az egyszavas választ, amire Önök sem számítanak!

SZÁMOL! (Pénzt.)

Mint tudják, jelöltem kiáll a kisebbségek jogaiért is!

https://www.vaconline.hu/2021/07/07/inotay-gergely-lmbt-nezetei-ellentetesek-az-egyhazi-tanitassal/

Ezt meg kell érteniük, színészi ambíciókkal rendelkező ember, és mint ilyen, egyszer szeretné eljátszani a Rómeó és Júlia főszerepét is! És a mai trend megadja a lehetőséget, hogy ezt már egyszemélyben tegye meg! Elöl Rómeó, hátul Júlia.

De nagy sikere lenne egy önkormányzati színjátszókörnek is. Micsoda szórakozás lenne a város lakosságának! Ezt láthatnánk a mai várospolitikai irány alapján:

 penzhiena210703

Hamarosan jelentkezünk, egyelőre Önöknek is bírniuk kell ezeket a MELEGEKET!

Buck, a kampányfőnök.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia