Bemutatjuk Önöknek a váci állatkertet! Ez a BESTIÁRIUM!

bestiarium2 A BESTIÁRIUM új szereplővel gyarapodott, és megalakult a HIÉNAPÁRT!

 

Az elmúlt héten a Vácivilág több, komolyabb hangvételű elemzést tett közzé, így azt gondoljuk hétvégére a szerkesztőségre, és persze Önökre is ráférhet egy kis lazítás!

Először is, köszönjük Olvasóinknak a kiemelkedő érdeklődést! Engedjék meg, hogy arról tájékoztassuk Önöket, hogy a BESTIÁRIUM /az elnevezést más helyi média találta ki számunkra, de köszönettel elfogadjuk/, látogatottsága megegyezik egy hazai nagyvárosi állatkert /pl. a pécsi/ havi látogatottsági adataival! Mutatjuk is Önöknek, egyben felhívjuk rosszakaróink figyelmét arra, hogy ne reménykedjenek, az adatok a valóságnak megfelelnek, pedig még (köz) pénzért sem hirdetünk!

bestiarium1

Ez a nagy érdeklődés a BESTIÁRIUM különleges állatállományának köszönhető, melyről bátran állíthatjuk, hogy példányai egyetlen más hazai állatkertben sem találhatóak meg!

Hiszen más állatkert nem tud felmutatni egy, a közösből mindig kiharapni kész Pénzhiénát, egy karmaival mindent megragadó sunyi Krajcárkeselyűt, és a folyamatosan lopni kész Mohóviziló döngő léptei sem visszhangzanak az általa már kihízott vizesmedencék körül. A látogatói szám nagyságát mutatja, hogy ez több, mint kétszerese a városunkban a választásokon győztes polgármesterre leadott 5597 szavazatnak!

Elképzelve a jövő héten bekövetkező, a piármajom által, kimért stílusban előadott, magabiztosságot mutatni szándékozó, egyébként teljesen szánalmas és nevetséges elemző előadást az érintettek megnyugtatása végett, örömünk csak fokozódik! Bár lehet, hogy képességei még erre sem elegendőek.

Köszönjük Önöknek, a Látogatóknak, hogy megélhettük ezt az élményt!

Mivel Vezetőségünk eltökélt szándéka, hogy állatállományunkat a nekünk folyamatosan jelzett igények szerint bővítsük, engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek új szerzeményünket, a belvárosi Mutyicacicát, aki ezentúl szatirikusabb hangvételű írásaink állandó szereplője lesz!

Kezdetben nem is gondoltunk rá, hogy Bestiáriumunkban szerepeljen, de az állatvilágban szokatlanul mély barátsága a Pénzhiénával és a Krajcárkeselyűvel azt mutatja, bizony olyan tulajdonságokkal bír, amely komoly érdeklődésre tarthat számot látogatóink között! Nekünk pedig célunk, hogy Önökkel, az Olvasókkal a jövőben minden olyan információt megosszunk, amely városunk állatállományát jellemzi.

Mutyicacica igazi vezéregyéniség (legalábbis papíron), akit a városunkban az elmúlt héten létrehozott HIÉNAPÁRT alakuló ülésén sikerült lencsevégre kapnunk. Kérjük, fogadják szeretettel Bestiáriumunk új büszkeségét, és kövessék figyelemmel további fejlődésünket!

Jó pihenést kívánunk Önöknek!

bestiarium2

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia