Szidják a városvezetést miközben együtt szavaznak

bodonyikervenySzidják a városvezetést miközben együtt szavaznak

 

 

Olyan megható tud lenni, vérzik a szívünk! :)
Ezekkel a sorokkal került ki a közösségi oldalra Bodonyi Béla kérelme…

bodonyikerveny
"Amikor a város egyik leggazdagabb NER-lovagja, az "Egyszerűen senkik vagytok, hejj, hejj!" videóval országos hírnévre szert tevő és luxusutakra járó milliomos vállalkozó egy kis engedményért esedezik. Mint ismert, a korábban fideszes jelöltként induló és kormánypárti körökkel máig szoros kapcsolatokat ápoló Bodonyi egyik cége a váci önkormányzat tulajdonában lévő színházi kft-vel 336 milliós (!) szerződést kötött tavaly a színházfelújításra, amelyet azonban az eredeti határidőre nem sikerült elvégezni.
Részletek a város honlapján: http://www.vac.hu/docs/Berleti_dij_elengedesi_kerelem.pdf…
Az illetékes szakbizottság döntése értelmében - hasonlóan az előző évekhez - a júniusi, júliusi és augusztusi bérleti díj 60%-a elengedésre került. A Gazdasági-Városüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Bizottság jegyzőkönyve szerint vita nem volt a határozatról, azt 9 igen és 1 tartózkodással elfogadták. A bizottsági összetétel itt látható:

Elnök: Balkovics Péter
Tagok: Kászonyi Károly (Tartózkodott), Kiss Zsolt János, Kovács Ágnes, Matkovich Ilona Zsuzsanna, Steidl Levente, Vácy Károly, 

Külső tagok: Buchwald Imre,Dobai Tamás, Kis Csongor, Vinkó Lajos" Forrás: Jobbik Vác közösségi oldala.

Egy rövid számolást végezve: a 11 tagú bizottságból 9-en igennel szavaztak, egy tartózkodás mellett. A fentiek tekintetében egy hiányzó volt az ülésen, ami azt jelenti, hogy Matkovich Ilona Zsuzsanna és Kiss Zsolt is igennel szavazott – hacsak kettejük közül hiányzott valaki. Az ülésen pedig megszavazták a bérleti díj 60%-ának elengedését, ami közel 200 ezer forint.
Persze szidjuk a narancsosokat és a hozzájuk köthető mindent is, de akkor minek ez a képmutatás, ha nem tartunk ki a saját gondolataink mellett. Az összefogás a „hatalomért” szövetségben vannak ígéretek, aszfaltozás, építés, felújítás, kutyafuttató, és még sorolhatnánk. Az elmúlt években azonban nem sok mindent tudnak felmutatni. Persze a sok pártlogó, és ígéret csábítja a választókat. Az ilyen és ehhez hasonló visszás posztolásokkal azonban a hitelességüket rontják.

Ki, mit kap, majd ha sikerül a hatalom megszerzése? Ezt sajnos mi választópolgárok sosem tudjuk meg. Nekünk maradnak az ígéretek!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia