Új esti és éjszakai járatok a Budapest-Vác-Szob vonalon

mav Szombati és vasárnapi közlekedési napokon

 

 

 

A Budapest–Vác–Szob vonalon, péntekről szombatra és szombatról vasárnapra virradó éjszaka (szombati és vasárnapi közlekedési napokon) folyamatos lesz a vonatközlekedés, óránként járnak majd az S70-es személyvonatok a főváros és Szob között október 19-től. Így a fővárosban kikapcsolódók, szórakozók is biztonságosabban juthatnak haza az éjszakába nyúló programokról a Nyugati pályaudvarról 1:52-kor, 2:52-kor és 3:52-kor Szob felé induló S70-es járatokkal. Főként Dunakeszi lakosságának kérésére bevezetett éjszakai vonatok normál díjszabással vehetők igénybe, a vasúti bérletek is érvényesek, és kiegészítő jegy váltására sincs szükség. (Az éjszakai személyvonatok az idei ünnepnapi közlekedési napokon október 23-án, szerdán és november 2-án még nem közlekednek.)

Hétfőtől péntekig főleg a munkából hazafelé utazókat szolgálja, hogy október 21-től esténként két órával tovább, egészen 21 óráig meghosszabbítják a délutáni csúcsidőszakban megszokott menetrendet, így 19:25-kor és 20:25-kor is indul G70-es jelzéssel gyorsított vonat a Nyugati pályaudvarról Szobra. Ezáltal az esti órákban kényelmesebben juthatnak haza az utasok.

Az új járatokkal bővült menetrend már elérhető a keresőkben a vasúttársaság weboldalán és a MÁV applikációban is.

Október 19-től több pályakarbantartást is végeznek az érintett vonalon, ezért a vágányzárak időtartama alatt a vonatok menetrendje átmenetileg változik. A menetrendi keresőkben az utasok az aktuális napra vonatkozóan találják meg az érkezési és indulási időket.

Sajtóközlemény
MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia