Árad, árad és csak árad a TISZA

dodektiszakamu1.jpg Árad, árad és csak árad a TISZA

 

 

 

Árad, árad és csak árad a TISZA


dodektiszakamu1

Vajon ez az ár mossa el a Matkovich féle élősködők csapatát?

Óriási a pánik hangulat, hazugságot hazugságra építenek a városi médiában.
Úgy látszik, Matkovich és brigádja, miközben eddig soha nem látott módon szerepelteti magát, amihez most, akár egy elhullott papír zsebkendő felvétele is elég, teljesen be vannak rezelve Dodek Norbert megjelenésétől.
A 2019-ben csalással választást nyert csapat (vacivilag.hu „…csalással nyert választás…”) úgy látszik a „jól bevált” módszerhez folyamodik és megint választási csalás alapos gyanúját keltő módon kíván felszínen maradni.
Ez az igyekezetük érthető, hiszen sok vajat sikerült a fülük mögé gyűjteni és nagyon nem szeretnék, hogy egy új társaság ezeket a kétes ügyeiket megpiszkálja. Meg hát valljuk be, jól jön az ingyen kenyér is a sok semmit tevő, megélhetési élősködőnek.
Látható, hogy miközben a tényekkel nem tudnak mit kezdeni, minden eszközzel igyekeznek az esélyesnek látszó Dodek Norbertet a sárba döngölni.
És ahogy egyre árad a TISZA, egyre csak árad az a hazugság özön is, amivel ezt a várost próbálják elárasztani azóta, amióta a Tisza Párt váci támogatói voksot tettek Dodek Norbert támogatása mellett.
És ez nem véletlen, hiszen ez az a csapat, akiknek tagjai soha nem voltak részesei sem a FIDESZ, sem a Matkovich éra csalásaiban, sikkasztásaiban. Az általuk 5-10 éve folyamatosan hangoztatott elvek, értékrendek és korrupció elleneség teljesen egybe cseng azzal a sokak által várt, vágyott változással, aminek ma Magyar Péter a hangja és arca lett.
És ezzel nem tudnak mit kezdeni, hiszen a vacivilag.hu sikkasztásaikat leleplező tényállításait nem tudják cáfolni, ezért ott az agyon hallgatás a stratégia, viszont a Tisza Párt és Magyar Péter váci támogatóinak szórólapjánál, akik támogatásukról biztosították Dodek Norbertet, ez már nem működik, hiszen arra szólítják fel a váci szavazókat, hogy ha változást szeretnének, akkor szavazataikkal Dodek Norbertet támogassák.


dodektiszakamu
Azóta folyamatos azon rágalmak és valótlan híreszteléseik özöne, amelyben jogtalan logó használattal, az emberek megtévesztésével, stb. vádolják, rágalmazzák Dodek Norbertet.
Ezek miatt a valótlan híresztelések miatt Dodek Norbert már megtette a szükséges büntető feljelentést, de sajnos annak kivizsgálása és annak megállapítása, hogy az ESTV milyen törvénytelenségeket követett el, már nem fogja befolyásolni a választási eredményeket.
Folyamatos a hazugság azzal kapcsolatban is, hogy Dodek Norbertet keresték volna. Ez sem igaz.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia