Egy Duna-parti város, ahol vészesen árad a Tisza !

dodektiszakamu Felkavarta az álló vizet az a szórólap! Feljelentés is van az ügyben!

 

 

 

Egy Duna-parti város, ahol vészesen árad a Tisza !

dodekpolice

 

Felkavarta az álló vizet az a szórólap, amelyet a Tisza Párt váci támogatói adtak ki és amelyen azt közlik, hogy ők Dodek Norbertet támogatják.

 

dodektiszakamu
Ez pánik rohamokat idézett elő, a közvélemény kutatási felmérések alapján amúgy is elég hátra szorult Matkovich féle „összefogás” csapatánál, akik ez után gőzerőre kapcsolva elkezdtek kígyót-békát kiabálni Dodek Norbertre, többek között választási csalással vádolva őt.
Ennek külön pikantériája, hogy most, a szó szerint szivárványos koalíció azon tagjai kiabálnak csalást, akik valamennyien egy 2019-ben elkövetett választási csalás sorozattal kerültek, juttatták magukat pozícióba. Ennek történetét hírportálunk már egy korábbi sorozatban részletesen feltárta és leközölte. (vacivilag.hu „…egy csalással nyert választás…”) Oknyomozói munkák hitelességét mi sem bizonyítja jobban, hogy fennállásunk sok éve alatt, a mai napig sem ezen sorozat, sem más, városi visszaéléseket, sikkasztásokat, fiktív számlázásokat feltáró, leleplező írásaink, tudósításaink miatt, ez idáig még senki sem kért sem helyre igazítás, sem a leírtak valótlansága miatt nem indított ellenünk becsületsértési pert.
Most ígéretünkhöz képest a Tisza Párt és Dodek Norbert kapcsolatára vonatkozó fejleményekről adunk tájékoztatást, ezért kérdeztük Dodek Norbert, polgármester-jelölt urat.

- Ha jól látom, kap most hideget, meleget bőséggel.

- Igen, jól látja. Mozgalmassá váltak ezek az utolsó napok.

- Hogy éli meg?

- Először érzelmi szinten reagáltam volna, de amint valaki tanácsolta, vettem egy nagy levegőt és magamban számoltam 10-ig. Közben lenyugodtam és megértettem, hogy a nyilván általuk is ismert közvélemény kutatási eredmények alapján nem tehetnek mást, csak hogy megpróbálnak szétgyalázni. A FIDESZ-vel szemben nem tudnak fellépni, hiszen ott van egy stabil szavazó gárda, akiknek mindegy mi történik, ők akkor is „…csak a FIDESZ…”. 5 évvel ezelőtt elég volt csak összecsalni a „logó füzért” , mert az embereket nem érdekelte, hogy valójában kik is ők, hogy pedofilok, fasiszták, közpénz tolvajok, akkora volt az elégedetlenség, hogy minden mindegy volt, csak a FIDESZ menjen. Ezt hívják kortes szavazásnak. De most, ez a logó gyűjtemény már nem biztos, hogy elég. Egyrészt az emberek felejtenek és az idő sok mindent „megszépít”, másrészt volt majd 5 évük, ahol kiderült, semmivel sem jobbak, csak épül a Matkovich családi birodalom, egymásnak osztogatják a jól fizető városi állásokat, titulusokat és erre sok korábbi támogatójuk szeme felnyílt. Az embereknek 2019-ben „osztrák kis várost” és nem azt ígérték, hogy majd mindent elvesznek és beépítenek a Matkovich gyerekek.

- Ok. De maradjunk a témánál. Magyar Péter és Tisza Párt. Erről mit lehet tudni?

- Ugye sokan értesültek arról, hogy a Matkovich uralom alatt álló ESTV és Vác.hu megrágalmazott azzal, hogy én jogosulatlanul használtam a Tisza Párt logóját, illetve hogy valótlanul állítottam azt, hogy én az ő jelöltjük vagyok. Ezt napok óta hangoztatják, készítik az ilyen jellegű műsoraikat (természetesen közpénzből) amit a mostani megélhetési, de mások ajándékaival tetszelgő városi élősködők (Ferjancsics, Inotay, Tótváradi, Kiss Zsolt és a többi) boldogan szajkóz.

- De erre nem válaszolt, így igaznak hihetik.

- Az utóbbi igaz, de az első rész nem. Azonnal válaszoltam és már két alkalommal is, írásban kértem, hogy hasonló szinten, az engem vádolók jelenlétében, az ESTV-ben válaszolhassak, hogy én is tudjak megszólalni, kérdezni.

- Erre milyen választ kapott?

- Az elsőre semmilyet. Sőt ezt az írásban megküldött kérésem törölték az oldalukról, hogy az emberek még csak ne is láthassák a reakciómat, a másodikra pedig (Nyílt levél) egy hivatalosnak nem teljesen nevezhető elutasítót, amiben ráadásul megismételték korábbi hazug rágalmaikat. Mellékelem.

kegyesvalasz

 

Persze ennek az elutasításnak az is lehet az oka, hogy azt is kértem, nevezzék meg, igazolják pl. Magyar Péterre való hivatkozásaik alapját, valóság tartalmát, de ezzel gondjaik lehetnek.

- Hogyan tovább?

- Én nem vagyok újságíró, sem kommunikációs szakember, így nem tudom, hogy hogyan lehet védekezni olyan ellenféllel szemben, aki regnáló polgármesterként a teljes városi médiát, természetesen közpénzből tudja, fel tudja használni a kihívójával szemben. Kegyes Zoltánt, meg nem kívánom bántani, hiszen alkalmazottként úgy gondolom, utasításokat teljesít. Most üzenem neki, ne féljen, polgármesterként nem fogom ezért kirúgni, sőt sokra értékelem az eddigi munkáját. Ne féljen. Sőt! Ő is és minden városi médiában dolgozó sokkal nagyobb szabadságot fog kapni, mert amint ezt már korábban elmondtam, a közpénzből fizetett városi TV, újság egyformán kell, hogy mindenkié legyen és az ellenzék hangját is megszólaltassa. Nem kell félni. Hogy stílusos legyek: NE FÉLJETEK. A bosszúállás a Matkovich féle gyenge és piti emberek jellemzője. Én férfiből vagyok, ha valami nem tetszik szemből jövök, nem hátulról, mások mögé bújva.

- Igen emlékszem, ezért a stílusáért, már megrótták egy páran az oldalán.

- Igen, ez így van, de a kapott tanács szerint elszámoltam 10.-ig és meghajtottam a fejem, majd nyilvánosan bocsánatot kértem azoktól, akiket megbántottam. Csak megkérdezem: erre látott már eddig mástól példát?

- Megint elkanyarodtunk: Mi van a Magyar Péter üggyel?

- Mindkét megjelenés után azonnal, az elkövetett valótlan hírterjesztés és rágalmazás miatt panasszal éltem a Választási Irodánál, bár nem gondolom, hogy azok, akiket a hatalom fizet és helyez pozícióba, egy ilyen esetben bármit is lépnének. Illetve a mai napon a Váci Rendőrkapitányságon ugyan ezek miatt büntető feljelentést is tettem.

 

feljelentes1

feljelentes22

A többi már nem rám tartozik. Sajnos, mire ebben az eljárásban majd megállapítják és kimondják az ESTV és mások bűnösségét, az már ezt a választást nem fogja befolyásolni. A Választási Iroda talán léphet gyorsabban, hiszen az ottani beadványomban kértem, hogy kötelezzék pl. az ESTV.-t egy korrekcióre, a Ferjancsicsot, Tótváradit, Inotayt egy nyilvános bocsánat kérésre, de hogy ez meg lesz-e, nem tudom. De ha meg is lesz például szombaton és még ha le is közli az ESTV, annak híre már nem fog tudni eljutni az emberekig, a rágalmazásom, a lejáratásom híre meg addig is kering.

- Akkor most mit csinál? Hogyan tovább?

- Hát, én megyek, megyek tovább, hogy idézzem Magyar Pétert, megyek, hogy „lépésről lépésre” visszaszerezzem ezt a várost azoknak, akik itt élnek. És ha már itt tartunk: hadd jegyezzek meg egy lényeges dolgot. Az a csapat, a Váci Szívvel, akik mögém, mellém álltak és akikkel együtt dolgozom, már visszanézhetően (vacivilag.hu) minimum 5 éve hirdeti, képviseli azokat az elveket, amiket Magyar Péter „csak” most fogalmazott meg. Ebből van az a „rokonság”, az az „azonosság”, amit a közös szelfi is mutat. Tehát mi lenne, ha a kérdést úgy tenné fel: kié a copyright? És akkor lehet, kiderül, hogy nem is ő támogat engem, minket, hanem fordítva, én támogatom őt?

- Oké, Ön győzött. Szeretne még valamit mondani?

- Igen. Szeretném megköszönni a Magyar Péter mozgalmával szimpatizálóknak és a Tisza Párt váci támogatóinak, hogy mellém álltak. Külön köszönöm, hogy ezt fel is vállalták és erről az embereket tájékoztatták is. Nagyon remélem, hogy abból a 12 000 emberből, akikkel együtt voltunk Magyar Péter váci látogatásakor, elegen fognak rám és a mellettem álló jelöltekre szavazni ahhoz, hogy valóban vissza tudjuk venni ezt a várost. És megígérem. Én szembe fogok menni a korrupcióval, lesz számonkérés és a közszolgálati városi televízió és média valóban a közt, a közösséget és nem családi vállalkozásokat és pénzhiénákat fog szolgálni.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia