UFÓT LÁTTAK VÁCON?!

ufovac UFÓ, vagy egy földönkívüli jár VÁCON?

 

Meglepetés a köbön! Ilyen soha eddig nem történt még!

Vácnak van egy emberfeletti képességekkel bíró polgármester-jelöltje.

„…tévedni emberi dolog, de azt beismerni, emberfeletti…”

Ebben a városban egy FIDESZ-es alpolgármester százmilliókat, milliárdokat lopott, sikkasztott. A most induló helyi FIDESZ-es elnök a „…senkik vagytok, hej, hej…”-t énekelve röhögött a váciak szemébe. SENKIK VAGYTOK HEJJ Részegen kukákat rugdostak és még hosszan sorolhatnám. De egyikért sem és soha semmi másért, még egyszer sem kértek bocsánatot, sem ők, sem a pártjuk, a váci emberektől. Sőt, mintha ez így lenne a legnagyobb rendben, kampányolnak a szavazatainkért.
Ugyan így, a Matkovich felé összefogás is rendben lévőnek tartja a meg nem tartott ígéreteik özönét. Választási csalással, hamisított okiratok felhasználásával nyertek. Sőt, mint normális dolgot, felelős pozícióba tették a fasiszta és pedofil vágyaikkal és hajlamaikkal dicsekvő képviselőiket. Családi bizniszt csinálnak a városból, de egyikért sem jutott még eszébe egyiküknek sem, legalább csak egy bocsánatkérést is elrebegni.
És most láss csodát. Olyannak lehetünk szemtanúi, ami eddig még soha nem történt meg a városunk életében. Egy polgármester-jelölt bocsánatot kér.

bocsanatotkerek

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia