Mocskos egy kampány! Matkóék hazudnak, csalnak, törölnek!

dodek1 ILYEN MÉG NEM VOLT!!!!!

 

 

Választási csalást kiállt, a választási csalással nyert „Összefogás Vácért”

Új fejlemény a Dodek Norbert polgármester-jelölt, kontra ESTV ügyben.

A Dodek Norbert Polgármester-jelölttel történt interjúnkat követően újabb fejleményekkel jelentkezett az ESTV hírszolgálata:
Közöljük a Dodek úr ezzel kapcsolatos levelét. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Nyílt levél!

Kedves Kegyes Zoltán, Tisztelt Szerkesztő Úr!
Most jutott el hozzám az ESTV-ben, velem kapcsolatosan megjelent és írásban, a Vác. hu-n is leközölt félrevezető állításokat tartalmazó hírcsomag.
Ugyan korábban egy ezzel kapcsolatos álhírükre reagálva, már felajánlottam, hogy egy interjú erejéig ebben a témában meglátogatom, ezt idézem:
„…Ui .: nagyon szívesen kiállok egy nyílt Vitára az ESTV-ben abban az esetben ha mindketten vállalják vitassuk meg a dolgokat !!...”
de akkor ennek lehetőségével nem éltek, erre nem is válaszoltak, hanem inkább ezt törölték, és letiltottak.
Bár akkor e miatt arra az álláspontra helyezkedtem, hogy ezek után többet nem vagyok hajlandó szóba állni a váci szájzár rendelettel működő városi médiával, de most, az újabb becsületemet sértő rágalmazásaik miatt, kész vagyok átgondolni annak lehetőségét, hogy korábbi álláspontomat megváltoztatva, reagáljak az ismétlődő rágalmaikra.
Ezen interjú hatékonysága és egyértelműsége érdekében kérem, hogy az ott hivatkozott levél és/vagy e-mail váltások másolatát számomra hiánytalanul megküldeni szíveskedjenek. Ezt követően tudunk egy időpontot egyeztetni.
Tisztelettel: Dodek Norbert polgármester-jelölt

Matkovich féle összefogás "hamarabb utolérnek, mint a sánta kutyát"matkohazudik

 

"Hiba csúszhatott Matkovich Ilonáék számításába, ugyanis mára törölték azt a videót tartalmazó cikket a vac.hu-ról, amiben Magyar Péter a váci jelöltekről beszél.

A videóban Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke azt mondta, hogy nem támogatja sem a Fidesz, sem Gyurcsányék jelöltjét, sőt hosszasan ecsetelte azt is, hogy a kormány és az ellenzék összejátszása micsoda károkat okoz az oszágnak. Kifejtette, hogy ő olyan jelölteket támogatna szívesen, akik középutas politikát folytatnak, akiknek mind a két hatalmi elitből elegük van, akik nem voltak részesei vagy jelöltjei korábban a Fidesz vagy a DK pártjainak. Magyar az elmúlt 30 év elhibázott kormányzati és ellenzéki politikájával akar leszámolni.

Érthetetlen módon Matkovichék úgy gondolták, hogy ha mindezt leírják egy cikkben, amihez belinkelik a videót is, Magyar Péter váci szimpatizánsait maguk mellé tudják állítani. Ám azzal nem számoltak, hogy ezzel saját maguknak ártanak a legjobban. Hiszen valójában a videón Magyar Péter arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc jelöltjei alkalmatlanok és ilyeneket ő soha nem fog tudni támogatni, hiszen ők valódi független jelölteket részesítenek előnyben. Azt azonban a váciak tudják, hogy Matkovich Gyurcsány jelöltje.

Matkovich láthatóan még mindig nem heverte ki, hogy Magyar Péter a váci rendezvényen faképnél hagyta őt és inkább Dodek Norbertet választotta. Ezért kapkod és megszállottan írattat cikkeket, legutóbb arról, hogy szerintük Dodek törvénytelen eszközökkel kampányol.

Az öngólt követően kapkodásba kezdett a Matkovich stáb és mindenhonnan töröltette a videót. Magyar Péter tehát egyértelműen elhatárolódott Matkovichtól, hiszen a dollárbaloldali Gyurcsányista exújságíró még neki is ciki."

Forrás Vaconline.hu

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia