Dodek és Tisza? Többen besz@rtak Matkovichéknál!

dodektiszakamu Rendkívüli kiadás, Rendkívüli híradás!!!!!

 

 

dodektiszakamu

Pánik üzemmód! Pelenka vásárlásba kezdtek a Matkovich brigádnál.

„…Ezek azt hiszik, hogy mindenki a bábjuk és úgy rángathatják az embereket, ahogy kényük/kedvük tartja…”

Felkavarta az állóvizet a hír, amely szerint a Magyar Péter fémjelezte Tisza Párt is a függetlenként induló, de Csereklye Károly árulása miatt, a Nép Pártján listájára szorult, független Dodek Norbertet és csapatát támogatja.

Teljes cikk a lenti képre kattintva érhető el!

valasztasitajekoztato

Szerkesztőségünk ebből az alkalomból kért interjút Dodek Norbert, független, de mások által is támogatott polgármester-jelölttől.

- Mit szól ehhez a cunamihoz, amit ez a hír előidézett?

- Várható volt, hogy egy ilyen hír felkavarja az állóvizet és felborítja a hatalmi taktikázások számításait. A hivatalosnak tekinthető adatok alapján közel 12 000 ember jött el a váci főtérre Magyar Péter látogatásakor. Jelen helyzetben, ha a megjelenteknek csak fele, harmada szavazna rám, mert elegük van a képvetítésekből és a soha meg nem tartott ígérgetésekből és mert valós változást szeretnének, akkor ez a győzelmemet, de még inkább Vác Város győzelmét jelentené és ezzel együtt az elmúlt 15 év megélhetési politikusainak bukását is, akiktől így megszabadulhatna végre ez a város. És mivel ez számukra egyrészt egzisztenciális kérdés, másrészt félnek a múlt feltárásától, amiben az engem is támogató, illetve velem induló Váci Szívvel csapata eddig is igen aktív volt, ezért érthető, hogy most félnek a győzelmemtől, győzelmünktől, ezért mindent megpróbálnak elkövetni a lejáratásom érdekében.

- Több képviselő is a Matkovich féle „összefogásból” azonnal megtámadta Önt, még az ESTV-ben is, hogy ez egy kamu hír. Mit szól ehhez?

- Menjünk sorba. Mit jelent a több? Én kettőről tudok, Ferjancsics Lászlóról és a Tótváradi-Nagy Bencéről. A többiek, úgy tűnik, elég bölcsek voltak ahhoz, hogy ne merjenek rágalmazni. Egyébként információim szerint ez az a két, vagy ez az a kettő, férfinak látszó képviselő, akikről érdekes dolgokat írtak.

Természetesen a mai világ arról szól, hogy tartsuk tiszteletben egymás nemi identitását, de én konzervatív vagyok és a szerelmet csak egy férfi és egy nő között tudom elképzelni. Persze „szabadság van”, de ezzel kapcsolatosan az a véleményem, hogy ha és amennyiben igaz ez a hír, akkor ezt a hajlamukat otthon és ne egy önkormányzati épületben gyakorolják.

- Igen, de most nem a nemi identitásuk a kérdés.

- Ez így van, de először nézzük meg, hiszen az is lényeges, hogy kik mondják és utána az a kérdés is fontos, hogy miért? Mi vezérli, mi motiválja őket? Ami pedig az általuk tett és az ESTV-ben s elhangzott állításokat illeti, amely szerint én tisztességtelenül kampányolnék, erre azonnal reagáltam a facebook oldalaikon és az ESTV oldalán is, illetve azonnal felajánlottam, hogy kész vagyok egy szembesítő interjú adására az ESTV adásában.

Üzenem @Ferjancsics László , Bence Tótváradi-Nagy -nak hogy álhírek terjesztése helyett foglalkozzanak egymással úgy hallottam abban úgy is jók ! Hyaeninae .: Hiénafélék.

(A hiénafélék jellemzője a nőstények külső ivarszerveinek a hímivarszervekhez való hasonlatossága, melynek eredményeként korábban hermafroditáknak hitték őket.Táplálékuk többnyire elhullott állatok teteme. Forrás .:Wikipedia! ( ide kevés lesz a széf tartalma ! Ui.: A szivárványos koalíció inkább a meleg lobbi problémáival foglalkozzon ! Mint Másoknak a kampányával !Ui .: nagyon szívesen kiállok egy nyílt Vitára az ESTV-ben abban az esetben ha mindketten vállalják vitassuk meg a dolgokat !! )

 

- Ez így már korrekt. Így mindenki, minden kérdésre választ fog kapni. Ez mikor lesz megtartva.

- Sajnos nem lesz megtartva, mivel erre az volt a válasz, hogy azonnal törölték a bejegyzésemet és tiltó listára tettek.

dodektorles

Ezt egyébként még érthetőnek is nevezném a magán Facebook oldalaikon, hiszen lehet, menetközben rájöttek, hogy nagyon mellé lőttek ezzel a rágalmazással, de közben ugyan ezt a tiltást és ajánlat eltitkolását elfogadhatatlannak tartom egy közpénzből finanszírozott városi média esetében. Lehet, hogy ez a Matkovich féle „szájzár rendelet” egyik gyakorlati megvalósulása, amikor a saját képviselőik, a közpénzből fenntartott média felhasználásával, bármilyen mocskot zúdíthatnak, kígyót, békát kiabálhatnak, a választáson ellenfélnek tartott jelöltre, miközben a másik féltől megtagadják a hozzászólás és a megválaszolás lehetőségét.

Lehet, nekik ez a módszerük, de ez így a részemről nem elfogadható. Én azonnal reagáltam, kértem az elhangzott hamis állításaik miatt a szembesítést az ESTV adásában, illetve megadtam a nyílt ütközés lehetőségét a felmerült kérdéseik kapcsán, amire egy olyen becstelen, övön aluli válsz érkezett, hogy ezt a kérésemet a válaszommal együtt törölték, hogy az ne legyen látható a város lakói számára, illetve le is tiltottak. Ez így nem az a játék, amiben én részt szeretnék venni.

"Én nem voltam és soha nem is leszek egy Matkovich báb."

Én arra vállalkoztam, hogy ha megválasztanak, akkor a lehetőségeimet, képességeimet a városért és annak javára fogom használni. Aki figyelemmel kísérte az eddigi történéseket, az láthatja, hogy ezt komolyan is gondolom, hiszen annak a helyi közösségnek a tagjai (Váci Szívvel csapata), akikkel együtt indulok, sok-sok éve nem csak mondják, de folytatják is a pl. Magyar Péter által is meghirdetett korrupció ellenes harcukat. (lásd: vacivilag.hu) Persze lehet, pont ez zavarja őket, de a magam részéről ezt a történetet itt lezártam. A jövőben nem kívánok válaszolni, de még csak reagálni sem, sem erre, sem más jellegű vádaskodásaikra, hiszen egyértelmű, hogy nincs fegyver egyenlőség, partizán harcot meg nem kívánok folytatni. Viszont bármikor szívesen a szemébe néznék egy Ferjancsicsnak, vagy egy Tótváradi-Nagy Bencének, hogy elém állva mondják el a mondókájukat. Persze ehhez már férfi kell, nem nadrág!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia