Kamu számlákkal csaltak több milliót a váci önkormányzatnál? 2.rész

szamla e Matkovich a tolvajok fejedelme?

 

Fresinger nyomában 4.b rész

Ilyen is van? Lehet 51. db kamu számla a városi könyvelésben?

A nyomok eltűntetése így is elindult:

matkolevel11

matkolevel12

matkolevel13
Mert bizony azért nem buták, tudják mit kell takargatni, így előfordult, hogy ugyan arról a tételről egy másik, későbbi közadatkérés csomagjában már egy másik számla szerepelt, vagy rákerült egy korábban nem létező aláírás, amelyről a tulajdonosa megkeresésünkre azt nyilatkozta, hogy az nem az övé, sőt, ő akkor már nem is dolgozott a városi cégnél, joga sem lett volna aláírni semmit.
Persze lehet, hogy ezek a nyilvánvaló képviselői és városi közpénz lopások csak engem zavarnak, de engem nagyon.
Mivel a nyomozási cselekmények elvégzésére nem rendelkeztünk jogosultsággal, az utólagos kozmetikására pedig nem szerettünk volna lehetőséget adni, ezért a kapott válasszal be kellett érnünk, annak reményében, hogy majd az igazságszolgáltatás és a bűnüldözés szervei lecsapnak. De valamiért mintha a „politikusi” lopásokat nem tudnák leleplezni az illetékes hatóságok, azóta is várunk erre.

fiktiv szamlak 1
Persze tudjuk, hogy az általunk tett feljelentésekben leírtaknál sokkal több és nagyobb léptékű gazdasági és egyéb csalások, visszaélések történtek, de a hamisvád lehetőségének elkerülése véget mindig csak olyat és annyit írtunk le, amit a rendelkezésünkre álló okirati és egyéb bizonyítékokkal kétséget kizáróan bizonyítani is tudtunk.
Nyilván ez az oka annak, hogy a mai napig egy esetet kivéve senki nem kívánt ilyen eljárást velünk szemben indítani, mert nem csak azt tudják, hogy tudjuk, hanem azt is, hogy bizonyítékokkal is rendelkezünk arról, amit lemerünk írni, azt pedig nem szeretnék bevállalni, hogy azokat bírósági eljárásban ki tudjuk tenni. Abban az egy esetben pedig, amikor ezt megtették, a T. Bíróság valamilyen okból kifolyólag (pedig ott volt, TV, újságok, stb.) még mielőtt a bevitt két táskányi okirati bizonyítékot, a média előtt, kitehettük volna az asztalra, megszűntette az eljárást, a vád alkalmatlanságára hivatkozva.

Sajnos arról, hogy az ügyben milyen intézkedés történ, nincs tudomásunk, de vígasz kép mellékeljük Matkovich Ilonának ez ügyben írt válaszlevelünket.

Matkolevel1

Matkolevel2

Matkolevel3

 Az előző részek: 1. rész  2. rész  3. rész  3/b rész 4.a rész

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia