Önkormányzati SZEMBESÍTŐ 4. rész

bothjanos dr. Bóth János összefoglalója

 

 

vaciszivvelneppartjan

Önkormányzati SZEMBESÍTŐ

4. rész

dr. Bóth János összefoglalója

bothjanos

 

/2019.október 31-től, hiteles forrásokból/

Összefogás Vácért: „Programunk a szakértelem, a megvalósíthatóság, a demokrácia és a tisztakezű városirányítás programja.”

A megvalósíthatósági ígéret hitelessége igen könnyen lemérhető azon választási ígéretek felsorolásából, amelyeknél nem történt semmi.

Az irányító kezek mennyire tiszták?

A polgármester Matkovich Ilona és rokonai egy bonyolult céghálót alakítottak ki az évek során. Itt történt meg, hogy román cégtemetőben végezte Matkovich adósságokkal terhelt cége 2002-ben.
Gyermekei családi vállalkozásai, mint például a Kőhíd utcai lakópark építkezés, vagy a Duna-parti vendéglátós Lujza és Koriander kft működése ill. létrehozása botrányokhoz vezetett, törvényességi kérdéseket vetett fel. A város más helyein is hasonló gondok körvonalazódnak, s most már a testületi ülésen elhangzik, hogy az uram-bátyám világ helyébe a fiam-lányom világ lépett.

Az első számú alpolgármester, Kiss Zsolt, érintett egy MSZP-n belüli sikkasztásos, hűtlen kezelést okozó és okirat hamisításos ügyben. Nem tisztázott, hogy miért kellett egy Zrínyi utcai albérletből gyorsan távoznia Kiss Zsoltnak. Továbbá a 2023.évi augusztus 20-i ünnepségen, botrányt okozva, a nagy nyilvánosság előtt kérte számon őt egy váci polgár a magánügyében.

A harmadik számú társadalmi alpolgármestert, Ferjancsics Lászlót, már a több pártot megjárt, korábbi szövetségeseit rendre eláruló helyi politikust Vácon nem igen kell bemutatni. A korrupcióval azonosítják. Az Összefogás Frakcióból is mára kiszorították.

S itt vannak a frakció náciai: Fehér Zsolt és Tótváradi-Nagy Bence, a Jobbik jellegzetes alakjai. Antiszemita megnyilvánulásaik, és Fehér Zsolt vállalhatatlan borzalmú újságírásai a tisztességes emberek közösségéből kizárják őket.

Morális gátlástalanságukra jellemző, hogy Tótváradi képviselősége mellett önkormányzati intézményben is foglalkoztatottá vált, Rozmaring Sándor képviselő pedig a 100%-os önkormányzati tulajdonú Városfejlesztési kft. egyik vezetője lett. Ezen anomáliák megszüntetését Csereklye Károly független képviselő határozati javaslatban többször is szorgalmazta, a „ tisztakezű” többség pedig az előterjesztéseket nem hogy megtárgyalta volna, napirendre sem vette. Ezek után Csereklye Képviselő Úr természetesen kezdeményezte az amorális többségű testület feloszlatását, melyet a többszöri beterjesztés után sem mertek napirendre venni.

A választási ciklus elején Matkovich Ilona szekrényekben lévő rejtett csontvázakról beszélt, de egyetlen ilyen problémát sem oldott meg, sőt újakat termelt. A labdarúgó sportra felvett több mint 200mft hasznosulása, visszatérülése reménytelennek látszik, ahogy a volt Sport kft-s ügyvezető asszony felelősségre vonása is. Sorolhatnám a többi gyanús ügyet is, majd az új testület reményeink szerint rendet tesz.

Tisztelt Választópolgárok!

Válasszunk végre egy igazán tiszta kezű testületet!

Krónikás

vaciszivvelneppartjan

Önkormányzati szembesítő 1. rész  2. rész 3. rész

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia