VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ!

vaciszivvelneppartjan AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK KAPCSÁN

 

VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

 

   vaciszivvellogo neppartjanlogo

AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK KAPCSÁN

Vác Város Választóit sajnálattal tájékoztatjuk az alábbiakról.


Az 5 évvel ezelőtt alakult Váci Szívvel Civil Szerveződés, a 2019-es választáson a Vác Városi Választási Egyesület jogi keretei között indult, amelynek korábbról bejegyzett képviselője Csereklye Károly volt. Akkor Csereklye Károly ezt az egyesületet végérvényesen átadta a Váci Szívvel csapata számára, hogy ez biztosítsa az indulási és lista állításához szükséges jogi keretet az akkori és a jövőbeli választásokon. Mivel Csereklye Károly is, a Váci Szívvel csapat tagja volt és közösségünk bizalmát élvezte, ezért nem láttuk szükségesnek, hogy őt a VVVSE. elnöki tisztségéből elmozdítsuk, leváltsuk, hanem abban őt meghagytuk.
Ezt követően, a Váci Szívvel csapata a megnyert listás helyre, dr. Bóth János helyett, annak egészségi állapotára tekintettel, Csereklye Károlyt delegálta a váci képviselő testületbe. Ezért, az ezt követő közel 5 évben, a Váci Szívvel csapata által feltárt korrupciós és más, a városban a korábbi időszakban (FIDESZ/KDNP2010-19) és a jelenben is ( „Összefogás Vácért” koalíció 2019-24) elkövetett törvénytelenségeket, közöségünk képviseletében és nevében Csereklye Károly volt hivatott nyilvánosságra hozni.
Csereklye Károly azonban - akivel 5 éven át együtt dolgoztunk és együtt készültünk egy pozitív változás reményében a 2024-es választásra, a lánya dr. Csereklye Krisztina Mi Hazánkból való eltávolítása után - egy megbeszélésünkön közölte, hogy „… nevezzetek árulónak, mondjátok, hogy hátba szúrtalak benneteket, vagy hogy mocskos szemét vagyok, nem érdekel, de én odaadtam a választási egyesületet a lányomnak, már ő rendelkezik felette és ő lesz a polgármester jelöltünk én meg a lista első helyén…”.
Egyértelművé tették, hogy számukra a jelen választás egyetlen célja, hogy megszerezzenek a maguk számára 1 db listás helyet és ők csak ehhez keresnek alattvalókat, akik majd mint méhecskék a mézet, összehordják számukra ezt a listás helyet.
Ez, el kell ismerni, egy „nagyon jó” időzítés volt a részükről, hiszen az idő rövidsége miatt, a Váci Szívvel Civil Szerveződésnek már nem volt lehetősége arra, hogy saját bírósági bejegyzése alapján indíthassa független jelöltjeit, ezért joggal gondolhatták, hogy sikeresen be fogják tudni kényszeríteni a csapatunk tagjait a törtető, egyéni ambíciójuk szolgálatába.
(Lehet, hogy erre a stílusra és megoldásra gondolt a mostani posztjában dr. Csereklye Krisztina, amikor azt írta, hogy „…és most jönnek a Csereklyék…”)
De nem nálunk, mivel ezt követően közösségünk úgy döntött, hogy ennek a zsarolásnak nem enged és a jövőre nézve ilyen emberekkel nem kíván együtt dolgozni.
Ennek a döntésnek az oka kettős volt. Egyrészt ezt a zsaroló, kényszerítő, manipuláló stílust, módszert nem tartjuk megengedhetőnek, másrészt közösségünk célja nem egy egót fényező pozíció megszerzése, hanem egy valós és pozitív változás elérése a városunk életében.
Eddig is ez a cél motivált és ezután is ez a cél fog motiválni minket.
Mivel Jakab Péter, a Nép Pártján párt, már korábban eldöntötte és le is nyilatkozta, hogy a nyilatkozatainkban megfogalmazott értékrendek miatt, ezen célok elérése érdekében támogatja ezt a civil szerveződést, most, minden ellenszolgáltatás nélkül, csak a tisztességet és az ígéretek megtartását elvárva, lehetőséget adott a Váci Szívvel csapata független jelöltjeinek, a listás indulás lehetőségének megtartása érdekében, hogy a Nép Pártján párt jelölésében induljanak.

vaciszivvellogo neppartjanlogo


A Váci Szívvel Civil Szervezet ezt a tájékoztatást azért látta szükségesnek, mert tudatni szeretnénk a választókkal, hogy csapatunk független jelöltjei A Nép Pártján logója és neve alatt fognak szerepelni, de valamennyien továbbra is a Váci Szívvel független jelöltjei.
A Váci Szívvel független képviselő-jelöltjei és polgármester-jelöltje is, ezen történések és átrendeződések ellenére és attól függetlenül, továbbra is a programjában meghirdetett célokért és módon kíván dolgozni.
Kérjük a Tisztelt szavazók megértését és további támogatását céljaink elérése érdekében.

 

dr. Bóth János                                      dr. Jakab Zoltán

 

vaciszivvellogo neppartjanlogo 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia