Vácott is gyorsulni akartak - nem jött össze!

police0402 Csak a gyülekezésig jutottak

 

 

Pest vármegyében több helyszínre kellett erőket csoportosítani, miután autós csoportosulásokról szóló információ jutott a tudomásunkra. A rendőri egységek megjelenése hatására az autósok szétszéledtek, a találka drifteléses, gyorsulásos rendezvénnyé alakulására esélyt sem hagytak.

A videó a képre kattintva indul el.

police0402

Az év első három hónapjában 9 alkalommal avatkoztak be a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai olyan helyszíneken, ahová autósok és nézők százai-ezrei gyűltek össze. A hívatlanul érkezett egyenruhások megjelenése is elegendőnek bizonyult, hogy a csoportosulások oszoljanak.

Érd, Gödöllő, Szigetszentmiklós, Vác és Vecsés. Az öt település közelében található bevásárlóközpontok parkolóit lepték el főként este. Kollégáink azonban még ideje korán felszámolták a csoportosulásokat, kizárva ezzel annak lehetőségét, hogy a résztvevők valami egészen mássá, esetleg drifteléssé, vagy illegális gyorsulási versenyekké formálják az összejövetelt.

A hét időpontban levezényelt rendőri intézkedés-sorozatban összesen több, mint 8000 ember és közel 2400 gépkocsi távozását rögzítették. Összesen 1.519.000 forint bírságot szabtak ki, elsősorban KRESZ szabályszegések miatt, de a nem megfelelő műszaki állapotú járműveket sem hagyták figyelmen kívül; több forgalmi engedélyt is elvettek főként engedély nélküli átalakítások miatt.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a jövőben is mindent megtesz az illegális gyorsulási versenyek, driftelések megelőzése, felszámolása érdekében. Folyamatos egyeztetéseket kezdeményez; javaslatokat tesz a bevásárlóközpontok magántulajdonú parkolóinak versenyzésre alkalmatlanná tétele érdekében a vállalkozások, cégek felé, amelyek nyitottak az ilyen jellegű ajánlások megvalósításában.

Az utca továbbra sem versenypálya! Ahogyan ezt Michelisz Norbert is tartja!

Forrás: police.hu

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia