Mindent vitt - Mi meg Őt!

 

police0401 Sorozattolvajt fogtak a váci rendőrök!

 

 

Múlt hónap végén a váci rendőrök végre megtalálták azt a sok bosszúságot okozó, 26 éves helyi férfit, aki sorra követett el bűncselekményeket a városban.

police0401

Március elején egy társasház zárt kertjének kerítését mászta át, majd az egyik földszinti lakás teraszán kotorászott, és két bőrkesztyűt a zsebébe gyömöszölve menekült el.

Két héttel később már az utcákat rótta, majd egy nyitva hagyott autóba pattant be és hajtott el. Másnap egy társasház padlásterébe mászott be, ahol gázfőzőt, étkészletet, könyveket, párnát válogatott össze, mintha csak egy bevásárlóközpontban lenne.

Váci kollégáink az ellopott autót megtalálták, de a tulajdonos keserű meglepetésére hiányzott belőle egy fontos rész, a katalizátor. A tettes utáni hajsza március utolsó napjaiban ért véget, amikor az egyenruhások kattintották csuklóján a bilincset.

Az azóta letartóztatott, összességében több mint 700 ezer forint kárt okozó férfi ellen a Váci Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Forrás: police.hu

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia