Néhány váci képviselő b@ssza már a csőrünket!

mutyicacica02Pedofilok, tolvajok, nácik, nem lesz se nyugalom, se irgalom!

 

 

Zajlik az élet Vácott!

Megtudtuk, hogy a héten H.P. Matkovich „Mutyicacica” Ilona találkozott az országgyűlési képviselővel (a H.P. jelenthet „High Princess”-t , vagy „High Priestess”-t is, vessen magára, aki másra gondol)!

Mutyicacica tájékoztatása szerint Rétvári megkapta a magáét a kifogásolt váci ügyekben (pl. a nem létező négymilliárd meg a Káptalan utca), nagyon kíváncsiak vagyunk rá, mi lesz a kézzel fogható eredménye! Egyébként a négymilliárdról: tökéletesen egyetértünk azzal, hogy az összeget az egyház kapta! Ahol a pénzelosztást egy Pénzhiéna felügyelheti, oda egy fillért sem szabad adnia a kormányzatnak! Amíg le nem vágják a foltost a közpénzről, Vác sorsa meg van pecsételve, a városlakók pedig havi félmillióval járulnak hozzá Matkovich házi kedvencének vagyongyarapodásához (no meg persze amit még ő beügyeskedik magának hasonszőrű társával együtt).

Az a véleményünk, a fentiek miatt is, hogy ezt a találkozót illett volna úgy kezdeményezni, hogy Matkovich demonstrálja, valóban másképp gondolja a kapcsolattartást, mint ahogy az eddig működött! Például arról tájékoztatja az országgyűlési képviselőt, hogy a beszélgetést már nem zavarja meg a hiéna ugatása vagy a keselyű károgása, a náci pornószerző köpködős társával együtt pedig a perifériára van téve, ha már nincs annyi becsület bennük, hogy eltakarodjanak a közéletből!

Szűk látókörű polgármesterünk nem veszi észre, hogy ez a téma bizony nem fog másképp megoldódni, mint a nevezettek távozásával. A holokauszt áldozatainak emléknapján a városvezetés, az alpolgármesterek és egyes képviselők jelenléte nem kívánatos, bár a megemlékezésen a magyar zsidóság legnagyobb szervezetének vezetői demonstrálják egyetértésüket a váci hitközséggel, Mutyicacica még mindig feszegeti magát ebben a kérdésben! Nem is értjük, miből gondolja, hogy ő fogja itt az észt osztani, kivéve, ha a holokauszt témában más nézetei vannak.

Persze miután kijelentette, hogy mindenki felett áll, már nem csodálkozunk azon sem, hogy azt is eldönti, ki mikor és milyen módon emlékezhet az áldozatokra. Képviselői például úgy, hogy a billentyűzetüket köpködik, ha a zsidó egyetemről olvasnak, vagy náci katonai indulók ritmusára verik a farkukat, miközben kislányok lemészárlásáról ábrándoznak.

Csak jelezzük, egy valódi osztrák kisvárosban, például Braunauban is (itt született Hitler), még a legsötétebb náci időkben is kitaposták volna a belét annak, aki gyermekek megöléséről és megbecstelenítéséről ábrándozik, de úgy látszik, Vácott ez nem probléma! Igaz, az ingatlanvagyon kiárusításában ez nem okoz fennakadást, tehát a jelek szerint megbocsájtható bűn!

Szeretet uralkodik tehát a Városházán. Az mondjuk szerencse, hogy nem fordulhat elő olyan, hogy egy önkormányzati dolgozó két csókolódzó férfi képviselőre nyitja rá az iroda ajtaját, ha ilyet hallanak a városban, az bizonyára máshol megtörtént eseményre utal! De ha valakik esetleg érintve érzik magukat kérjük tiltakozzanak, biztosítjuk őket arról, hogy helyt adunk véleményüknek!

Szeretnénk viszont tisztázni pár kérdést, mert nekünk igencsak bassza már a csőrünket. Az elkövetkező időkben ezekkel is foglalkozni kívánunk.

A Pénzhiéna oldalain folyamatosan megjelennek híradások arról, hogy a Váconline folyamatosan veszti a pereket (igaz, nekünk úgy tűnik, ugyanazt a pert és a helyreigazítással kapcsolatos hiányosságokat rágja többször), a Váconline pedig ennek az ellenkezőjét állítja:

https://www.vaconline.hu/2022/05/26/sorra-bukja-a-varoshaza-a-lapunk-ellen-inditott-sajtopereit-az-oszodi-beszed-napjara-is-jutott-nekik-egy-belole/

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy most kiderítjük az igazságot, aki valótlant állít, az a ránk jellemző „gonzó” újságírás legmélyebb bugyraival ismerkedhet meg, nincs kímélet, elég a hazudozásból!

Irigyeljük egyébként ezt a Váconline-t, mennyit pereskedhet, nekünk meg egy huncut helyreigazítást sem kellett még közölni! Pedig nem kevesebbet állítottunk, mint azt, hogy Ferjancsics „Pénzhiéna” László egy önkormányzati ingatlan hasznosításánál 30 milliót kért a zsebébe! Ez az igazi perelni való, nem olyan faszságok, hogy ki mikor milyen betűhibát vétett, vagy részigazságok alapján rossz információt közölt! Na foltos, egy per? Egy valóságbizonyítás? Várjuk ám!

Következő téma, az Állami Számvevőszék vizsgálata Vác Város Önkormányzata Gazdasági Hivatalának működését 2019-es gazdálkodása alapján magas kockázatúnak minősítette, idei ellenőrzésében pedig megállapította, hogy a helyzet semmit nem változott. Egyes sajtótermékek ezt úgy minősítették, hogy Vác előkelő helyen szerepel az ország legkorruptabb városai között. Mielőtt politikai indíttatásúnak állítanák be a vizsgálatot, a Számvevőszék pl. Gödön semmi problémát nem talált!

Mit képzelnek ezek a revirozok? Ferjancsics „Pénzhiéna” László és Kiss „Krajcárkeselyű” Zsolt a garancia arra, hogy Vácott ilyen nem fordulhat elő! Ha lennének is ilyen gondolataik, azt H.P. Matkovich „Mutyicacica” Ilona biztos nem hagyná! Egyetértenek, Tisztelt Olvasóink?

Aztán jó lenne már tisztázni már a váci foci kérdését is. Az a városi pletyka az igaz, hogy az előző vezetés milliárdhoz közelítő összeget lopott el, vagy ez is szemenszedett rágalom? Ha igaz, miért nem születik meg a feljelentés? Szerkesztőségünk ennek is utána jár a közeljövőben, és ha nincs a kérdés egyértelműen tisztázva, mi megtesszük a feljelentéseket, úgyis van már pár téma, amiben ez szükséges.

Eseménydús lesz a következő időszak, pedofilok, tolvajok, nácik, nem lesz se nyugalom, se irgalom!

mutyicacica02

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia