Matkovich Ilona várjuk a változásokat! Jöhet a MEGTISZTULÁS!

bestiarium20Kutyából nem lesz szalonna. És a hiénából?

 

 

Régen írtunk, választás utáni értékelőnkben jeleztük, április végéig csöndben leszünk. Reménykedünk abban, hogy a siralmas eredmény láttán Matkovich levonja azt a következtetést, hogy ez a felállás bizony nagyon nem tetszik Vác város polgárainak. Ebben az ő személyi felelőssége nem kizárólagos, a mi véleményünk szerint az ilyen szintű vereség nagyban köszönhető a Ferjancsics „Pénzhiéna” László és Kiss „Krajcárkeselyű” Zsolt élősködő duó funkcióban tartásának, és persze Fehér „Zsizsik” Zsolt pornószerzőt sem ártana leváltani az ifjúság nevelésével összefüggő vezető pozíciójából.

A számokból egyértelmű következtetés vonható le a jelenlegi vezetés elfogadottságáról (katasztrofális), ez akkor is igaz, ha a kommunikációs etalonnak tartott, de egyébként tökéletesen dilettáns Pénzhiénája majd kiselőadásokat tart arról, miért lesz ez majd máshogy az önkormányzati választáson.

Nem lesz máshogy! Az előző választáson Fördős, Pető miatt bukott meg és - ha nem lesz változás - ugyanez vár Matkovichra is Ferjancsicsék miatt. A jelek szerint Vác egyébként is erősen jobbra tolódott az elmúlt időszakban, ha minden így marad, borítékolható a brutális kudarc. Addig meg tovább züllik a város, hiszen nincs olyan kormányzat vagy országgyűlési képviselő, amely egy ilyen összetételű brigáddal együtt tudna dolgozni. Ez nem politikai kérdés, kecskére káposztát nem bízunk!

Várjuk tehát, hogy Matkovich a döntésével esélyt ad a következő megmérettetésen az ellenzéknek, (addig meg a városnak), és a következő testületin bejelenti a változásokat. Ha nem volt elég neki az április eleji lecke, és most is a "Frau Dafke" hozzáállást tanúsítja, akkor már most tudomásul vehetjük azt, hogy a Pénzhiéna és csapata jó pár évre kilökte Vácot a fejlődés útjáról.

Mi sem kötünk kompromisszumokat ezeket a személyeket illetően, ezért írunk egy kis emlékeztetőt eddigi munkánkról. Mutyicacica pedig elgondolkodhat azon, kifizetődő-e önkormányzati hiénasimogatója és hátralévő időszakát is folyamatos harcban kívánja-e letölteni, vagy végre polgármesterhez méltóan viselkedik és megszabadítja városunkat az élősködőktől? Persze illúzióink nincsenek, ezért ma sem hazudtoljuk meg magunkat stílusunkat illetően, de ha mégis, majd korrigáljuk álláspontunkat.

Nézzük meg tehát a VáciVilág és a Váci Szívvel eddigi eredményeit, biztosak lehetnek benne, ezek köre csak bővülni fog.

Rögtön az önkormányzati választás után jeleztük Matkovichnak, hogy az egyik váci intézményvezetővel kapcsolatban bizonyított korrupciós információink vannak, követeljük azonnali leváltását. Mi lett belőle? A polgármester hatalmi gőgben égve, félresöpörte érveinket, sőt dupla év végi jutalmat adott a kifogásolt vezetőnek, Bestiáriumunk uszodai Mohóvizilovának. Sokáig nem történt semmi, majd türelmünk elfogyott. Egy évvel ezelőtti cikkünk:

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4650-a-uszodai-mohovizilo-ugyeben-mar-nyomoz-az-ugyeszseg

Persze aztán jöttek a tények meg a nevezetes „pancsoló kislányok” videó, először az intézményvezető, majd a duci sellők kényszerültek távozni. Nagy sikere volt kisfilmünknek:

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4732-reszegen-ruhaban-furodtek-a-strand-medencejeben-video

Mutyicacicánk akkor azzal védekezett (és persze perrel is fenyegetőzött, amin meg jót röhögtünk), hogy mindez nem az ő ideje alatt történt, mintha számítana valamit, hogy az akkor az ő intézményében dolgozók mikor áztatták ruhástól lottyadt seggüket abban a vízben, ahol másnap a gyermekeink tanultak úszni. Ez egyébként a kedvenc dumája, ezzel védi Ferjancsics 30 milliós korrupciós kísérletét, vagy Kiss Zsolt pártpénzügyét is. Persze erről is írtunk:

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4735-a-vacivilagot-a-testuleti-olesen-probaltak-megfelemliteni

Az viszont már egyértelműen az ő ideje alatt történt, hogy az általunk átadott részletes anyagból, mely az intézményvezető lopásait bizonyította, ellenőrei „szúrópróbaszerű” vizsgálat után, az ellopott pénz tizedét visszafizetették a Mohóvizilóval, a többi városi közpénzről meg úgy gondolta, gáláns ajándék, holott közel ötmilliós összegről van szó csak egy útielszámolással kapcsolatban. Nem gond, ha a rendőrség meggyanúsítja a volt intézményvezetőt, mi feljelentést teszünk a 90% elsumákolásáért. Megérte? Nem, de olyan félhülye tanácsadókkal, mint neki vannak, erre tellett. Tehát hiába feszegette magát, bukta a partit, szerintünk egy büntetőügyet is begyűjt a végére, a Mohóviziló által ellopott pénznek pedig vissza kell kerülnie a városhoz, sokkal jobb helye van például a gyermekétkeztetésnél, mint terebélyes fertályú tolvajnál. Ez volt tehát az első nagyobb akciónk.

Aztán közel egy évvel ezelőtt írtunk egy cikket:

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4693-bunozok-vacott

Az, hogy a cikkben jelzett bizonyítékaink segítették-e a nyomozást, és még mi van a tarsolyban, maradjon a mi titkunk. De a végeredmény ez:

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/orvos-pszichiater-vesztegetes-borton-igazolas-bunozo-krrupcio/prh522n

Csodálkozunk, hogy a leírtak szerint a börtönbüntetésből feltételes szabadlábon lévő volt Hospinvestes igazgató a megbánás helyett is hajókázni szeretett volna a bűncselekményekből származó pénzből vásárolt jachton, ezért újabb szabálytalanságot követett el korrupt felesége segítségével, ekkora hatása volt csak rá a büntetésnek? Egy újabb kör talán meggyőzőbb lesz számára a hamis igazolás miatt, de ez legyen az ő gondja, szerintünk a „rendőrségi szárazdokkból” nehezebb lesz vízre tenni azt a hajót. Azt látjuk, hogy Hospinvestes nem változik, de a Pénzhiénából lesz vajon szalonna? Aki egyszer már kért 30 milliót a zsebébe, és egész élete a közpénztől való függőségről szól, jó útra tér?

Ugyan már, ezt senki nem gondolhatja komolyan.

Persze időnként minket is megpróbált megkóstolni ez a tehetségtelen közpénzpióca, de saját szerencséjére abbahagyta, így mi is csak rá koncentrálunk, olyan dolgokat, mely esetleg családtagjait is érintik nem kommunikálunk.

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4730-kedves-fer-jancsi-ali-j-as-penzhiena-ebbe-pofazz-bele

Normális dolog az, hogy a váci közéletben akkor van viszonylagos nyugalom, ha a Pénzhiénát és lakájait zabáltatják? Pedig kipukkadt már a „profi politikus” léggömb, nem olyan komoly tényező ez a foltos, de sajnos van, aki még kajálja a süket szövegét. Ráadásul jelenlétéről elég markáns véleményt fogalmaztak meg a választók, ha valaki ezt nem veszi tudomásul, az szerintünk lábon hordta ki az agyhalált. Egy város áhítja a pénznyelő kirúgását, és ha utána túl nagy lenne a szája, majd mi felvesszük a kommunikációs kesztyűt, ezt nyugodtan ránk bízhatják!

Mi magunk is szívesen dolgoznánk a város érdekében bármilyen összetételű önkormányzattal, de amíg a foltos pénznyelő és falkája önök elől habzsolja fel gyermekeink jövőjét, garantáljuk, hogy nem lesz nyugta Matkovichnak!

Csak egy közbevetett kérdés, Tisztelt Olvasóink szerint a Kosdi-úti körforgalomat „megépítő” börtönviselt vállalkozó (a véleményünk szerinti túlárazás miatt jelenleg eljárás van az ügyben), a Krajcárkeselyű pártfogoltja, büntetése előtt ügyfele volt a korrupt doktornőnek abból a célból, hogy a kiadott igazolás börtönbüntetésének elhalasztását, illetve annak könnyítését elősegítse, vagy nem? Hiába, egy csapat ez, de lehet csak szokni akarják ezt az életformát, hiszen ki tudja, mikor lesz szükség a tapasztalatokra!

Van itt tehát Hospinvestes emlékidézés, pénzért csöpögő nyálú hiéna, koncra áhítozó keselyű, korrupt doktornő, lopós viziduci, zsebbe vándorló köz- és pártpénz, folyamatosan bilincs és börtön lóg a levegőben. És minden a jelenlegi garnitúra egyes tagjaihoz köthető, nem hisszük, hogy fel kell hívnunk olvasóink figyelmét arra, hogy nem erről kellene szólni Vác közéletének! Vizsgálva az országgyűlési választások városi eredményeit elmondhatjuk, hogy kimondták véleményüket a polgárok, mivel a Matkovichra akaszkodó csürhétől nem is várhatunk mást, tehát hogyan tovább Mutyicacica? Kifizetődő a közösségvállalás ezekkel? Megtisztulás, munka, ismerős fogalmak? Ezen az úton kíván tovább haladni, vagy megszabadítja Vácot a dögevőktől? Nem kellene a jelenlegi „többség” helyett egy városért dolgozó többséget összehozni, hiszen a jelenlegi lopós, fasisztoid, szexuális abberációktól hemzsegő söpredék biztos nem méltó városunkhoz? Rajtunk eddig sem múlt, de maradhat minden a régiben, akkor mi is nyomjuk tovább a hiénakergető programot!

Menjünk most tovább, utolsó nagy port kavart akciónk, mely országos sajtóvisszhangra is talált, a Fehér „Zsizsik” Zsolt fémjelezte botrányos sajtótermékek nyilvánosságra hozatala volt. Ezeket az irományokat (bár rendelkezésünkre álltak) nem mi mutattuk be először, mert sejtjük, kitől származik, és egyszerűen nem voltunk hajlandók úgy táncolni, ahogy ez a szélhámos húzza a nótát. Azonban, ha összevetik a botrányt indító weblap és a VáciVilág oldalát láthatják, hogy az első hír után jóval előbb hoztuk nyilvánosságra a tényeket, mint az eredeti médium, tehát nálunk is megvolt. Egy kis emlékeztető ebből az időszakból:

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4769-feher-plusshitler-vacinaci-zsizsik-zsolt-veged-van

Természetesen nem adtunk teljes képet eddigi tevékenységünkről, ezt a cikkünket most egy új időszak indításának és mint említettük Matkovich felé gondolatébresztőnek szántuk. A következő hetekben tájékoztatást kívánunk adni arról, ki is lehet az a váci alpolgármester, akinél szexuális bűncselekmény gyanúja merült fel, bár a jogszabályok miatt körültekintően kell haladnunk, a végkifejletet már látjuk.

Tisztelt Olvasóink! A VáciVilág és a Váci Szívvel ahogy eddig is, minden egyes tudomására jutott esetben büntető feljelentést tesz, kérjük, ha visszaélésről van tudomásuk, továbbra is jelezzék, ahogy eddig, most is megtesszük a szükséges lépéseket.

Néhány illetékesnek felhívjuk a figyelmét arra, hogy a közadat kéréseinkkel kapcsolatos csúsztatások azt fogják maguk után vonni, hogy hamarosan hivatali dolgozókkal kapcsolatban is lesznek feljelentéseink! Világos, Svindlityúk?

Ez a cél? Szerintünk rossz csapásirány ez. Az egész város várja a változásokat, letelt a türelmi idő, vége a dalnak. Zárjuk cikkünket egy évvel ezelőtti képünkkel. Ugye igazunk volt? És még hol a vége...

bestiarium20

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia