VALLATÁS! 6. rész

 mihazank22 VALLATÁS!Mi nem fogjuk kímélni őket! 6. rész.

 

 

 

 

 

Dr Pali Jeno

 

 retvari1inotay01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdezek - Válaszolj!

 

 

A Vácivilág.hu szerkesztősége, a hamarosan esedékes választások kapcsán kérdéseket intéz az országgyűlési képviselő-jelöltekhez.
Kérdéseinkkel első körben a két nagy tábor jelöltjeit céloztuk meg, de most a harmadik esélyesként kezelt dr. Páli Jenő úrtól szeretnénk választ kapni, aki „civil” emberként, a mai napig szakmájában dolgozik, mint agykutató orvos, biológus, és aki az ország építésére egy más, köztes alternatívát kínáló párt, a Mi Hazánk mozgalom jelöltje.
Válaszát „cenzúra” ill. változtatás nélkül fogjuk leközölni. Ugyanígy a szerkesztőségünknek eljuttatott olvasói kérdéseket is nyilvánosan közzé tesszük.

Tisztelt dr. Páli Jenő úr!

Kérjük Önt, aki a 2022 évi országgyűlési választásokon indulva, maga és pártja, a MI Hazánk számára, a választók bizalmát kéri, legyen szíves, a választók tájékoztatása érdekében az alábbi kérdésre válaszolni. Válaszát teljes terjedelmében hírportálunk közölni fogja.

Kérjük, mondja el, magyarázza el (ha tudja), hogy miközben Ön nem helyi lakos, mégis miért gondolja azt, hogy ismeri, megismerheti az itt élő emberek problémáját, illetve, hogyan kíván ezeknek részesévé lenni, miért gondolja, hogy országgyűlési képviselőként tudna segíteni?

elegacovid



Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia