Kell a pénz, vagy igen!? De az biztos!

matko01 Ritka egy gusztustalan csapat ez ...

 

 

 

Mint lapunkból is megtudhatták Tisztelt Olvasóink, Csereklye Károly benyújtotta a testület feloszlatásáról szóló javaslatát. Abba most nem merülünk bele, hogy ez a megélhetési politikusokból álló pénznyelő csürhe mennyi eséllyel fogja ezt megszavazni, jelenlegi cikkünkben inkább felidézzük, kik is ők valójában. Tekintettel arra, hogy a jövőben közéleti Bestiáriumunk bővülni fog, jelenlegi tagjaink elnevezésére is emlékeztetjük Önöket!

Matkovich Ilona, a Mutyicacica. A városi egodízel betegesen ragaszkodik ahhoz, hogy „polgármester” lehessen. Persze nem az, legfeljebb névleges funkciójában. Ő a város első „polgármestere”, akinek a nevéhez az égvilágon semmiféle érdemi fejlesztés vagy eredmény nem fűződik. Vasárnapi mesemondó, aki konkrétumok nélküli szépfestésében folyamatosan a helyzete magaslatán lévő testületére és a város kiváló anyagi helyzetére hivatkozik. Amely persze nem a felelős gazdálkodásnak, hanem a pandémia miatt elmaradt feladatokból a kasszában ragadt pénzeknek, és az eladott városi vagyonnak köszönhető. Továbbá, ne legyenek illúzióik városunk lakosságának, ezen összegek nagy része nem fejlesztésre lesz költve, hanem a hátralévő időszakra fedezik saját, és vazallusaik bérezését! Önök szerint hajlandó lemondani erről az összegről? Még azon az áron sem, ha csapatának túlnyomó többsége lassan már a féregember kategóriába sem fér bele.

Szerkesztőségünknek több információ áll rendelkezésére arról, hogy a frakciójával ingatlanfejlesztők érdekeit szándékozik kiszolgálni, ami, ha megtörténik, azonnal büntető feljelentésben fog realizálódni. A mi véleményünk szerint nem történhet olyan, hogy városrészek lakosai kerülnek hátrányos helyzetbe pl. a nem megfelelően átgondolt úthálózati fejlesztések elmaradása miatt azért, hogy néhány figura tovább gazdagodjon. Persze érvényes ez egyes képviselőtársainak a fejlesztésre váró területek közelében történő lehetséges ingatlan vásárlásaira is, ne feltételezzék, hogy nem vesszük észre ezeket! Minden egyes esetet, ahol azt gyanítjuk, akár strómanok bevonásával ez megtörténik, jelentünk a hatóságoknak, aztán az elkövetők részletesen magyarázkodhatnak a hivatali hatalommal való visszaélésről. Világos, Laci?

Sokat gondolkodtunk azon, hogy Kiss „Krajcárkeselyű” Zsolt vagy Ferjancsics „Pénzhiéna” László a visszataszítóbb alak a jelenlegi testületben, persze a Pénzhiéna vezető helye megkérdőjelezhetetlen, de a város első számú alpolgármestere mindent megtesz a felzárkózásáért. Folyamatos jelenléte a városi beruházások körül azt mutatja, hogy egyre jobban magára talál. Azt, hogy ez saját partizánakciója, vagy mindezt teljes egyetértésben teszi egyes képviselőtársaival nem nekünk kell kideríteni, a vizsgálatokat elindítottuk, az adatokat átadtuk a hatóságoknak. Nem titkoljuk, most ő az első számú célpontunk, Önök szerint el akarja ereszteni a kassza kulcsát ez az élősködő? Majd, ha viszik.

A Pénzhiénáról ma nem írunk semmit, hányingerünk van tőle. Vajon ma is vannak 30 milliós Velencei-tavi tárgyalások? Lemond ez az közpénzpióca egyetlen forintról is? Most, meghúzva magát a háttérben próbál kavarni, de felé (persze nekünk köszönhetően is) akkora az utálat, hogy szinte minden lépéséről tudunk. Társasház építkezéseiről tetemes anyag áll rendelkezésünkre, azonban ezek családtagjait is érintik, így az a döntés született, hogy mi nem foglalkozunk vele. Új elképzeléseinek azonban keresztbe fogunk menni, akárkit is tol maga elé!

Inotayt kiraktuk a Bestiáriumból a választások miatt, hiszen baloldali érzelmű tagjaink kénytelenek lesznek rá szavazni. Ő is megérezhette a pénz szagát, biztos, hogy nem akar visszamenni tanítani. Önmagában az állásváltoztatáshoz természetesen joga van, a gond az, ha ennek ára, hogy volt hitoktatóként, lányos apaként, kislányok megöléséről ábrándozó, fekáliaevő náci maszturbánssal kell egy frakcióban ülnie. Nem is értjük, hogy készülhet így a véleményünk szerint számára galaktikus távolságra lévő parlamentbe. Őt egyébként sajnáljuk, képviselőtestületi tagságát megelőző élete alapján máshogy is alakulhatott volna. Többször szóltunk mi is, de ő a Ferjancsics és Kiss Zsolt fémjelezte fertőt választotta, melyet most sikerült megkoronázni a meggyilkolt kislányokon nemi erőszak elkövetésén ábrándozók melletti kiállásával. Ez országos szinten is visszaüthet, hiányozhat az a pár ezer szavazat, amit az elhatárolódás hiányában elveszít a baloldal. Egyértelműen jobb elgondolás lett volna, ha távolságot tart a mocsoktól, ha bekerül a parlamentbe eltávolodhat ettől a körtől, ha meg nem, úgyis tovább szavazhat velük, de hát kampánystratégiát csinálni nem a mi feladatunk.

El is jutottunk Fehér „Recskabonobo” Zsolthoz, aki most nyilván hétvégi ebédjét készül megtermelni, reggel már sokat ábrándozott gyilkosságokról, nemi erőszakról, Gestapóról, és talán már a véresre vert hancúrlécet is borogatja. Te Zsizsik, legyél már életedben egyszer igazi férfi, állj fel (na most nem úgy, ahogy gondolod), és húzz el az életünkből! Persze tudjuk, kell a pénz, de te is tudod, hogy menned kell. Vagy így, vagy úgy. Nincs választási lehetőséged.

Tótváradi-Nagy „Buzgárbirka” Bence, a próbanáci. Nem lenne egyszerűbb neked, most még fiatalon, pályakezdőként keresni egy normális állást, ahol hülyeségeid egy idő múlva feledésbe merülnek? Egyelőre még a natúrbarom kategóriájába tartozol, de ezzel a társasággal elintézed magad egy életre. Kell az neked, hogy egy perc nyugtod se legyen a következő években? Persze ez csak egy képzeletbeli lehetőség volt tőlünk, tudjuk, piszkosul kell a pénz, tehát azt javasoljuk gyűjtögesd az erőt az elkövetkező időszakokra!

Pető Tibor és gárdája (pl. az emlékezetes uszodai Mohóviziló) ellen az elmúlt 5-6 évben számtalan feljelentést tettünk sikkasztásai miatt. Amíg kezdetben kizárólag mi voltunk azok, akik tiltakoztak tevékenységük miatt, ma már kristálytiszta mindenki számára, hogy bizony igazunk volt, és a feljelentéseket már mások is megtették. A hatóságok kezdetben a mi feljelentéseinket is elutasították, azonban kitartásunk meghozta a gyümölcsét, minden egyes ügy vizsgálat alatt van! Tökéletesen tudjuk, mi történt, kik a szereplők, és ha már belefektettünk ennyi energiát felelősségre vonásukba, nem sajnáljuk ezt a továbbiakban sem. Célunk, hogy megadjuk neki a lehetőséget arra, hogy legendás barátjával, Kiss Zsolttal együtt egy csendes, elzárt helyen sokat elmélkedjen arról, mi is történt ebben a városban az elmúlt évtizedben. A védőháló enyhül, a bizonyítékok gyűlnek, a vége adott. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszafizetés enyhítő körülmény lehet, javasoljuk munkatársnőjével kezdjenek erről egyeztetni! Mi biztos nem állunk le, Pető természetesen megy a Bestiáriumba!

Mokánszky Zoltánt a körzete minden választáson elsöprő fölénnyel megválasztja. Szerintünk nem ért semmihez, nem is szeretjük, de ha a népfenség úgy dönt, a következő testületbe is be fog kerülni. Ha bebizonyosodik törvénytelen pénzlenyúlása, nagy, dagadt, pénzzel kitömött karaktere lesz nálunk.

Kászonyi Károly, a mindenkit kiszolgáló duplanulla. Neki nagyon kellemetlen időszak jön az életébe, felügyelőbizottsági tagságainak mulasztásait vizsgáljuk, ha kész vagyunk, küldjük a megfelelő helyekre. Készül a Bestiáriumba.

Rozmaring Sándor, városi pénznyelő. Kilóra megvették, egyetlen önálló gondolata nincs. Jelentősége nincs, egy pattanás a város alfelén, szavazógép. Még nem lesz tag.

Molnár Nándorral kapcsolatban szerkesztőségünk megosztott. Szakértelmét nem vonjuk kétségbe, múlt heti kirohanása miatt berágtunk, de mivel egy beszélgetés keretén belül megvitatták ezt az érintettek, azt gondoljuk, egyelőre etikátlan lenne részünkről, ha bekerülne a Bestiáriumba. Karaktere már kész, meglátjuk, azon tagjaink tippelnek jól, akik egy pecsenyéjét háttérben sütögető sunyi alakra teszik le a voksukat, vagy azoknak, akik csak azt nem értik, hogy egy ilyen alapvetően tisztességes ember mit keres ebben a testületben? Reméljük, az utóbbiaknak van igazuk, mert ha nem, sajnos az egyik legcsúnyább Bestiáriumi élőlényt fogják megismerni.

A nem említett képviselőkkel szimpatizálunk vagy nem, semmi jelentősége. Olyat nem tettek, ami miatt nekik kellene mennünk, politika beállítottságuk miatt pedig senkit nem állítunk pellengérre. Ezzel egyébként egyedül vagyunk a körzeti médiumok között, ha látogatóink megnézik, minden egyes általunk kritizált politikus tett olyat, ami miatt semmi keresnivalója nem lenne Vác képviselőtestületében. Nyugtuk nem is lesz ott, ezt megígérhetjük!

A fentiek alapján mit tippelnek Tisztelt Olvasóink, mit fog lépni ez az Önök pénzén élősködő banda a Csereklye Károly által benyújtott, feloszlatásról szóló javaslatra?

És hétvégi kikapcsolódásként egy aktualizált kép a díszes kompániáról, utoljára még az új tagok nélkül! Inotay a választásokig nem szerepel, de ismét láthatjuk a rácsosházba készülő Mohóvizilovat, de a jegyzői funkciót betöltő Svindlityúk is megjelenik!

bestiariumfull1

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia