Fehér Zsolt és Tótváradi! Most már tényleg TAKARODJATOK!

zsizsik11 Ez a Fehér „Zsizsik” Zsolt egyre gusztustalanabb, és Tótváradi önként csatlakozott hozzá!

 

 

 

Kezd hányingerünk lenni ezektől a figuráktól!

Az elmúlt napokban olvashattunk arról, hogy milyen végtelenül jó ember ez a Zsizsik, mert társával, Tótváradi-Nagy Bencével együtt segélyszállítmányt vitt a menekülteknek! Rajongótáboruk aggódva indította őket útnak, sokszoros „vigyázzatok magatokra” intelemmel, számtalan pici piros szívvel demonstrálva szeretetüket, mintha bármilyen veszély is kísérné útjukat a magyar határig! Veszély legfeljebb a menekült kislányokat fenyegette volna, ha Fehér Zsolt valóra kívánja váltani perverz álmait!

Szeretnénk valamit leszögezni. A VáciVilág szerkesztősége mélységesen elítéli a háborút, számunkra minden olyan hadviselés, ahol a politikusok hatalmi játszmáiba emberek halnak bele, elfogadhatatlan! Minden egyes elvesztett embert sajnálunk, legyen az ukrán vagy orosz katona, és ha mindez a polgári lakosságot is érinti, ahol nők és gyermekek az áldozatok, az véleményünk szerint háborús bűn!

A menekülteket segíteni kell, ezt a VáciVilág is megteszi! Szerkesztőségünk tagjai között több olyan van, akik hosszú évek óra tartanak fent kiváló kapcsolatot Ukrajnával, természetesen ebben a helyzetben sem hagyjuk magukra barátainkat! Csak tesszük ezt szép csendben, mert azt tanultuk ez így helyes. A Biblia tökéletesen leírja: „Te pedig amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb”! Aki máshogy cselekszik, annak nem az adakozás az eredeti célja!

Tehát teljesen felesleges fényezni magatokat! Ti nem a jótékony adományozók vagytok, hiszen akkor csöndben maradtok, hanem a közelmúltban napvilágra került dolgaitokat próbáljátok becsomagolni egy szeretetteljes köntösbe. Ez irányú tevékenységetek abszolút hiteltelen, szánalmas, és felettébb gusztustalan is. Ha csöndbe maradtatok volna, egy szót sem szólunk, így azonban nem megyünk el mellette!

Nektek nem jótékonykodni kell, hanem a lehető leggyorsabban eltűnni Vác életéből, hiszen azzal valóban tennétek is valamit azért, hogy a város közérzete jobb legyen. Persze tisztában vagyunk vele, hogy kell a „többség” biztosítására a szavazat, ahogy nektek is kell a „PÉNZ”, hiszen dolgozni nem akartok, kifizetődőbb az élősködés! Mondjuk ezzel nem vagytok egyedül ebben a testületnek nevezett csürhében, képzeljétek, még olyan is van, akit a lopás motivál (csak arról feledkezik meg, hogy ez egy kisváros). Figura, mi addig megyünk, amíg ezért ülni nem fogsz!

Jeleztük, ha Matkovich testületi többségét kislányok meggyilkolásáról ábrándozó képviselőkkel kívánja biztosítani, háborús állapot fog uralkodni lapunk, és a Városháza között. Akkor ezt el is kezdjük, első cikkünkben összefoglaljuk, kik is vagytok ti tulajdonképpen. Ahányszor megvillanni látjuk képeteket, annyiszor tesszük közé az alábbi válogatást, később ki is egészítve. Ne feledjétek, a VáciVilág egyedül nagyobb olvasottsággal rendelkezik, mint a benneteket mosdató média együttvéve!

Tótváradi-Nagy Bence, aki leköpi saját billentyűzetét, ha a Zsidó Egyetemről ír:

https://www.vaconline.hu/2022/01/19/vaci-nacik-lekopte-sajat-billentyuzetet-is-amiert-megnyitotta-a-zsido-egyetem-honlapjat-zsido-politikusok-listajarol-irt/

ez mellett a mi pénzünkön élősködik:

https://www.vaconline.hu/2022/01/25/a-varosvezetes-titkolja-totvaradi-nagy-bence-vezetoi-allasait/

és aki szerepet játszott abba, hogy ide jutott a város:

https://www.vaconline.hu/2022/01/27/gyertyagyujtassal-tiltakozott-a-vaci-zsido-hitkozseg-az-elnoket-ert-fenyegetes-ellen-video/

Élősködő, nem tűnik fel, hogy náci ügyeid utáni bocsánatkérésed miatt mi megadtuk neked az esélyt, hogy emberi útra térj, sőt, önálló cikkben nem is foglalkoztunk veled? Te döntöttél máshogy, és csatlakoztál a megölt kislányokon erőszakot elkövető álmodozás megtestesítőjéhez, Fehér „Zsizsik” Zsolthoz, aki naphosszat maszturbál, és álmaiban nőket készít ki, ebben a formában:

„Egy retkes kurvát kúrtam éjjel, őrült csatát vívtunk a kéjjel. Megaláztam, lepisiltem, szíjat hasítottam a hátából, arcát megvagdostam, mellét megnyomorítottam, nyelvéből kolumbiai nyakkendőt csináltam, körmein citeráztam, megvertem, üvegszilánkot dugtam a hüvelyébe. Végül pedig meztelenül kidobtam a hóba, ott döglik azóta is, ha fel nem zabálták a kóbor kutyák.”

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4762-feher-zsolt-csak-maszturbalok-naphosszat-mert-utalnak-a-lanyok

aki kislányok megerőszakolásáról, megöléséről, és holttestük újbóli megbecstelenítéséről szőtt álmait teszi közzé, szereti a pisi és a kakiszexet, és fekáliából készült receptjeit népszerűsíti:

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4766-kozkivanatra-a-recskabonobo-ujabb-kalandjai

(Nagyon bátor ember ez, csak össze kellene hozni azt a találkozót közte és a lányos apák között!)

Aki azt a Gestapót isteníti, ami egy olyan pondrót, aki a náci Németországban Zsizsikhez hasonlóként német kislányok megöléséről álmodozott volna azonnal falhoz állítja, tehát még a méltán megvetett szervezet értékrendje is felette állt Fehér Zsolt nézeteinek:

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4769-feher-plusshitler-vacinaci-zsizsik-zsolt-veged-van

És aki a váci emberi kapcsolatok bizottságát vezeti, Matkovich nagy megelégedésére:

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4779-matkovichnal-baj-van-a-toronyban

Szóval Fehér „Zsizsik” Zsolt, kár mosakodni, te már semmit nem tehetsz jóvá. Kislánygyilkosságokról, és holttestük meggyalázásáról való ábrándozásaid után azt gondolod, bármit is elhisz neked a város lakossága? Ha nemi vágyaid felkeltéséhez az erőszakra van szükséged lehet, hogy neked is a háborús körülmények között lenne a helyed! Bár a te perverz álmaid még azokat a szörnyűségeket is felülmúlják, még az is lehet, nem lenne kellő inspiráció a szokásos maszturbációdhoz. Valahogy így.

zsizsik11

Takarodjatok!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia