Reagálás a Vaconline-on megjelent olvasói levélre!

emberifeher Reagálás az olvasói levélre

 

Kedves Hölgyem. Megértem felháborodását.

Szerintem egy egészséges identitású nő, legyen férjnél, vagy akár legyen hajadon, fiatal, vagy régebb óta fiatal, csak így, vagy hasonlóan tudhatja megélni a most napvilágra került írások tartalmát. Bevallom, hiányolom a szülők, az anyák és az apák felszólalását, mint ahogy meggyőződésem, hogy minden egészséges érzelmű pedagógus is, csak hasonlóan tudhat állást foglalni, hiszen a Fehér Zsolt által, még ha csak a fantázia világában is, de a "megerőszakoltak" általános iskolás korú gyerekek voltak.

És megkérdezném, nem véletlenül Kis Zsoltot is: mit szól ehhez, neki hogy tetszik frakció társa ezen hajlama? És mit szólnak nyugdíj közeli frakció társai, amely korosztályt mozgólépcsőn lerugdosva szeretne leginkább látni, mert csak így teljes a kielégülése. Valóban, ő volt a legjobb, legalkalmasabb a csapatból, akit az Emberi Kapcsolatok Bizottsága elnökének tudtak megválasztani? Akkor milyen a többi? De talán abból, ahogy Inotay és Matkovich is a pártfogásukba, védelmükbe vették hófehér társukat, talán erre a kérdésre is megkaptuk a helyes választ.

emberifeherDe hogy szorosan a tárgynál maradjak: Viszont írása nyomán óhatatlanul felmerül a jogos kérdés: Hogyan létezik, hogy "polgármester asszonyunkban", aki szintén nő, még ha az öltözködését egy hasonló olvasói levélben megkifogásolták is, nem merülnek fel hasonló gondolatok? Matkovich vajon miért nem érzi, hogy hallgatásával "Zsizsikhez" hasonlóan sárba tiporja és lealázza a városban élő összes édesanyát, feleséget és a hivatal munkatársnőit is?

recska3

Vajon miért nem érzi, hogy épp ellenkezőleg, női "polgármesterként" kellene, hogy ő legyen az első, aki felkel ezen nők, munkatársak, anyák tisztességének védelmében. Vajon, mint aki anya is, miért nem érzi azt, hogy felelősége lenne a gyereklányok védelmében a leghatározottabban kiállnia és neki kellene elsőnek elítélnie Fehér Zsolt trágárságait (bocsánat az enyhe kifejezésért) és felszólítania két társával együtt a távozásra. Persze tudjuk. A testületi többségnek ára van. És Matkovichnak, az egója kiteljesedéséhez pedig kell ez a többség, mert többet nem tudná ezt összecsalni magának. Viszont az is igaz, hogy neki már nincs ár, amit fizetni tudna, hiszen a tisztességet csak egyszer lehet eladni, így ő ma már valós kockázat és a veszteség legkisebb veszélye nélkül csinálhat bármit. Számára nincs már lejjebb és nincs tisztessége sem, amit még elveszíthetne. Ami kérdés: miért van, hogy ezidáig csak egyedül Csereklye úr szólította fel őket az elhatárolódásra és a lemondásra? Ennyire mélyen lenne az egész képviselőtestület erkölcsi színvonala?

zsizsik 1

Kedves Hölgyem. Legszívesebben én is Önhöz hasonlóan, olvasói levélben válaszolnék Önnek, de nincs ráhatásom a Vác Onlinera, így csak remélni tudom, hogy írása sokakat ki fog mozdítani a passzivitásból és a város lakói segíteni fognak a sok becstelen, vagy csak megalkuvó képviselőnek ahhoz, hogy merjenek elszakadni ezen szégyenfolt emberektől, lemondatva őket

 

.

vadhajt

Vagy vállalják fel, hogy azok a kifizetések, amiket most munka nélkül zsebre tesznek, fontosabbak számukra, mint a nők, a feleségeik, a gyermeklányaik védelme, és ahogy a 3 db Jobbikos eladta a párttársaikat a Matkovich által kínált júdás pénzért, ők most ugyan úgy eladják ezen nők, saját feleségeik, leányaik tisztességét azért a pénzért, amit most Matkovich kijátszik nekik a városi kasszából. Vagy, ha mégis maradt bennük csöppnyi morzsája a tisztességnek, akkor szólítsák fel lemondásra ezt a 3 "úriembert", az őket védő Inotayval és Matkovichval együtt, vagy vállalják fel, hogy nem zavarná őket, ha az ő édesanyjuk lenne az a Fehér "Zsizsik" Zsolt által mozgólépcsőn lerugdosandó idős hölgy, mert a becstelenül szerzett pénzük mindennél fontosabb a számukra.

Nagy Péter

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia