fehér "plüsshitler, vácináci, zsizsik" zsolt VÉGED VAN!

totvaradi03 Miből lett a váci náci?

 

 

Az, hogy ki is valójában Fehér „Zsizsik" Zsolt, az elmúlt napokban napvilágra került. Szerkesztőségünk tagjai megrökönyödve és ledöbbenve olvasták elmebeteg történeteit, amely kislányok megerőszakolásának, meggyilkolásának, majd a holttest későbbi megbecstelenítésének a módjait tárja elénk. Milyen ember lehet az, akinek ilyen perverz hajlamai vannak? Nem szeretnénk tovább idézni ezekből az írásokból, de abban az esetben, ha nem vonja le a következtetéseket, és nem tűnik el az ismeretlenség homályába, idővel szemezgetünk még a kiadványaiból. Arra azonban nyomatékosan felhívjuk a figyelmét, hogy a gyors távozás neki is a legmegfelelőbb megoldás lenne!

Látjuk azt is, hogy képviselőtársai megszólalni sem tudnak ennyi ocsmányság láttán, de felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez csak átmeneti állapot lehet! Biztosak vagyunk benne, hogy egyikük sem ért egyet állatias dolgaival, de jelezzük, ha most összetartást sugárzó képeket posztolnak, a jelenlegi helyzetben ez azt demonstrálja a város lakóinak, hogy elfogadják és támogatásukról biztosítják őt! Többször jeleztük már, hogy kommunikációs csodacsatárnak tartott képviselőtársukat teljesen dilettáns figurának tartjuk, de ekkora hiba még tőle is meglepő. Bár lehet, hogy ez volt a végső cél, köszönjük a leleplező anyagokat!

Bizonyára ismernek már minket annyira, hogy tudják, mindaddig idézzük fel a történteket, amíg az általános emberi és erkölcsi normáknak megfelelő megoldás nem születik. Felőlünk akár a ciklus végéig is beszélhetünk arról, hogy az Összefogás-frakció tagjai milyen toleránsak azzal, aki arról álmodozik, hogy meggyilkolt gyermekeken éli ki nemi vágyait. De ez legyen az ő dolguk, nekünk az maradt hátra, hogy megvilágítsuk azt a folyamatot, ahogyan ez a gyomorforgató figura kitalálta, hogy „politikusként” fog érvényesülni. Nézzük meg, honnan indult, és ennek alapján mennyire hiteles mai tevékenysége? Kérjük a tisztelt olvasóinkat, magukban döntsék el, hogy meggyőződéses demokrata lett, vagy ez csak színház a pénzért, megérdemli-e, hogy a közpénzből gazdagodjon, vagy távoznia kell?

Cikkünk túlnyomó részében a szokásos ironikus, ránk jellemző „gonzó” stílust követjük, mert egyszerűen nem tudunk visszafogottan beszélni erről az emberről. Kérjük olvasóinkat, akit ez zavar, koncentráljon bizonyítékainkra. Szavahihetőségünket eddig senki nem merte kétségbe vonni, erre büszkék vagyunk, és a jövőben is figyelünk rá! Akkor kezdjük is.

Tehát itt van Zsizsik, 24 évesen, tele ambícióval. Közzéteszi a terveit, amire „szerencsére” volt elég ideje a tanulás, a maszturbációk, és fekáliából készült receptjeinek ismertetése közben. Így egyéniségfejlődése az utókor számára dokumentált, a National Geographic „Miből lesz a náci?” című sorozatában akár bemutatható is lenne. Ott is nyomon követhetőek azok a folyamatok, amiből kialakulhat egy ilyen eltorzult személyiség.
Világos az okfejtés, totális diktatúrát akar, asszociál a müncheni sörpuccsra, bajuszt vajon mikor növeszt ez a plüsshitler? Azt sem értjük egyébként, hogy milyen „Fehér-különítményről” beszél, amikor még ahhoz is gyáva, hogy tetteiért felelősséget vállaljon, és lemondjon.

zsizsik1

Lépjünk le most egy percre a történelmi idővonalról, jelenlegi testületünkbe Tótváradi és Kászonyi is beülhettek, mert letették a hűségesküt a közhírré tett maszturbáció nagy hívének, Fehér Zsoltnak. Szeretnénk megkérdezni, ez az eskü milyen ceremoniális formában zajlott le, és hogyan vonul majd be a történelembe? Ez volt talán az Első Váci Recskaparti?

zsizsik2Látjuk, igyekszik jól öltözött lenni, hiszen a fővárosba jár iskolába, horogkeresztes pólót reklámoz. A zsinagóga építés szóvá tétele mellett ismét láthatjuk beteges ragaszkodását a „kaki” iránt, bár most nem annak fogyasztható formáját reklámozza, de minden alkalmat kihasznál arra, hogy a végtermékről beszélhessen.

Ejtsünk már pár szót erről a szenvedélyedről Zsizsik! A koprofágia (ürülék elfogyasztása) ismert fogalom, általában az állatok körében fellelhető szokás. Valószínűleg összekevered történelmi tanulmányaidból a „szarkofág” kifejezéssel, és bár valóban nagy hatalmuk volt a fáraóknak, te ezzel nem juthatsz fel azokba a magasságokba! Arról már ne is beszéljünk, hogy jelenlegi pozíciód is tarthatatlan.

Szóval rendben is lehetne minden, csak vannak itt ezek a „galíciai jöttmentek”, akik neki sosem ártottak, pusztán más vallásúak, de ez számára lényegtelen. Azt is látjuk, hogy elveit pillanatok alatt feladja, hiszen most az akkor hazaárulónak tartott baloldaltól kapja a pénzét. Persze nem lepődünk meg rajta.

zsizsik3

 

zsizsik4.jpgVitaestre is járnak hőseink, ott sem minden fenékig tejfel, mert nem beszélnek nyíltan az emberek! Mi kimondjuk, Jeruzsálemre gondolt, tudod, ismét Izrael! Te Zsizsik, abban az időben baloldali kormány volt, most te is baloldali vagy, tehát jelenleg idegen érdekeket szolgálsz ki? Akkor hazudtál, vagy most hazudozol?

Ekkor történt a Columbia űrrepülőgép katasztrófája is. Szerinte nem kötelező sajnálni az áldozatokat, bár a média ezt sugallja! Meg egyébként is, ha nincs izraeli űrhajós, nem kap ekkora figyelmet ez a tragédia!

zsizsik5

Hiába, nincs itt rend. De hogyan lehetne ezt megoldani?

zsizsik6

„Városatyánk” erre is tudja a megoldást, meghirdeti a Fehér-doktrínát, és segítségül hívja a Gestapot. Ismét követendő példája a náci Németország! Az látszik, hogy mélységesen elkötelezett a demokrácia iránt, jaj, mit is beszélünk, a demokrácia alkalmatlan mindenre, ahogy olvassuk! Akkor csak az van hátra, hogy azonnal eltakarodsz a közéletből, azokból az állásaidból, amit a demokratikus berendezkedés vívmányának, a választásnak köszönhetsz, havi egymillióért. Valóban úgy gondolod, hogy Neked ez jár, a „galíciai jöttmenteknek” meg a haláltábor?

 

Azt is megkérdeznénk, véleményed szerint még a náci Németországban is, a Gestapó hogyan bánt volna el az olyan férgekkel, akik saját folyóiratukban, a kis Brünhildák megerőszakolásáról, megöléséről, későbbi kiásásáról, majd ismételt megbecstelenítéséről tesznek közzé történeteket, ahogyan ezt te tetted?

Tudjuk a választ Zsizsik, és nyilvánvaló az identitás zavarod is. Egyrészt élteted a nácikat és rendszerüket, másrészt isteníted magad azokért a pedofil hajlamaidért, amelyeket még a fasiszták is elutasítottak, és ha kiderül rólad, azonnal kivégeztek volna érte.

Továbbá, amikor a „nincs itt rend” eszmefuttatásról írsz, személy szerint te is lemondtál emberi jogaidról, elállatiasodott írásaid, az azokban vázolt és általad áhított bűncselekmények ezt egyértelműen igazolják. Meg kell kérdeznünk, mi a véleményed választási csaló képviselőtársaidról? Azok is állatok, vagy csak emberi jogaiktól megfosztandó csürhe, hiszen nem vitásan mindegyik társad egy bűnrészes tettestárs? Esetleg a következő testületi ülésen le is lövöd őket, vagy előbb le kell menniük a csatornába, mert írásod szerint úgy a stílusos? Egyértelműen gazdagok is (tehát ezt a követelményt is betöltik), hiszen munka nélkül, csalással szerezték a fizetésüket, azaz saját szavaid szerint is jogtalanul! Az is igaz, ez most diktatúra, a tiétek, egy város szolgál és tart el benneteket, érdemtelenül!

De haladjunk tovább, szerinted hibás az igazságszolgáltatás, még szegény Göringéket is elítélte a bíróság!

zsizsik7

 

zsizsik8Értjük ezt is. Felülbírálhatod a nürnbergi törvényszék ítéletét, hiszen te több vagy a bíráknál is, mert szerinted a háború, a több tízmillió ártatlan áldozat, a koncentrációs táborok, az mind csak egy jó poén volt! Ami iránt az áldozatoknak nosztalgiája kell, hogy legyen, amint azt a lapodban közzétett viccben is olvashatjuk!

Arra gondoltunk, talán ezt a rövidke szösszenetet értékelte Matkovich, amikor a város kulturális életét Fehér Zsoltra bízta. Biztos, hogy ő a legjobb választás a váci ifjúság védelmére és nevelésére?

Fehér „Zsizsik” Zsolt! Ezeknek a soroknak a leírásakor 24 éves, felnőtt ember voltál. Ennél fiatalabb korban is már végeztek ki háborús bűnösöket! Meggyaláztad az áldozatok emlékét, gyalázod a túlélőket és a leszármazottakat, írásaiddal mocskoltad a kegyhelyeiket. Haláltáborok kerítéseivel viccelődsz, élteted a náci diktatúrát, kislányok megerőszakolásáról, meggyilkolásáról, holttestük zsizsik9megbecstelenítéséről fantáziálsz újságodban. Önkritikát nyomaiban sem gyakorolsz. Vedd a cuccodat, pánikszerűen tűnj el a társadalom süllyesztőjében, és nyomulj az ismeretlenség homályába, ahogyan azt az általad közzétett versben a Wehrmacht is teszi. Tudod, mint kés a vajban. De sürgősen.

Most, eddigi ironikus hangvételünket megváltoztatva, fordítsuk komolyra a szót. Nem tévedünk, ha azt állítjuk, a jelenlegi helyzetben Matkovich Ilona a főbűnös. Egyetlen szóval sem határolja el magát a gyermekgyilkos történeteket és a náci eszméket népszerűsítő, nevesített képviselőktől, mert fontosabb neki a testületben saját „többségének” a biztosítása, mint az általános emberi normák betartatása.

Mentségeket keres arra, ami védhetetlen, ilyen „az önkormányzat nem tűri el az antiszemitizmust” jellegű, általános kommunikációs panel, és a „nem az én időmben történt” című nevetséges okfejtés. Ezt az érvet azért emeljük ki, mert bár fasiszta háborús bűnökért évtizedek múlva is felelősségre vonták az elkövetőket, Matkovich most mégis, ennek ellenére, embertelenségének egy újabb ékes bizonyítékaként sértette meg azt az embert, aki reprezentálja azt, ami ellen mocskolódó antiszemita írásait két pártfogoltja, Tótváradi-Nagy Bence és Fehér Zsolt közzétette.

Turai János, a váci izraelita hitközség vezetője szerény ember. Nem kérkedik, pedig a holokauszt, és az azt követő évtizedek zsidó történelmének köztünk élő képviselője.

A nyilasok elől apácák rejtették el édesanyjával együtt. A holokausztban 22 rokonát égették el, egyetlen nagynénje maradt életben, aki a gettó szörnyűségeit túlélve Palesztinába menekült, majd a megalakult izraeli hadseregben az összes háborút végigharcolta.

Turai János 30 évesen (1967), egy véletlen időpontban történt izraeli utazása miatt belesodródott a hatnapos háborúba. Az északi fronton történt katonai szolgálatai miatt a 30 éves évfordulón Jeruzsálem-díjjal tüntették ki. Givatayim tiszteletbeli polgára, javaslatára a település Vác testvérvárosa lett, az önkormányzat pedig Raoul Wallenberg-díjban részesült, amelyet a rendszerváltás óta minden testület kiérdemelt, a jelenlegi kivételével. A váci romos zsinagógát a lebontás elöl, saját pénzéből visszavásárolta, azóta építi, Podmaniczky-díjban részesült. Megalakította a hitközséget, majd a zsinagógát a hitközség tulajdonába adta át.

Turai János 85 éves, aki személyesen is megtapasztalta azt, ami ellen minden demokratának harcolnia kell. Ő nem a történelemkönyvekből ismerte meg a nácizmust, ahogyan azt a jelenleg polgármestert játszó egyéniség még onnan sem. Mi azt gondoljuk, hogy egy ilyen életút után, Matkovich Ilonának az égvilágon semmilyen joga sincs arra, hogy megkövetelje azt, hogy János bácsi tőle, vagy vazallusaitól bármit is eltűrjön. Az meg egyenesen gusztustalan, hogy kommunikációja szerint az Összefogás frakció megbocsájtott a gyalázkodó képviselőknek, így minden rendben is van, a további kifogások pedig a választási kampány részei!

Matkovich Ilona többgyermekes anyaként és városvezetőként nem szólal fel egy kislány megerőszakolását, meggyilkolását, majd újbóli megbecstelenítését humoros történetként leíró, náci eszméket népszerűsítő képviselőtársai ellen. A fentiek alapján az, hogy emberileg és politikailag méltatlan a polgármesteri címre, nem megkérdőjelezhető tény. Vonja le a következtetéseket.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia