Közkívánatra - A Recskabonobo újabb kalandjai!

recska3 Kénytelenek vagyunk ismét foglalkozni Fehér „Zsizsik” Zsolt ámokfutásával. Több dolog miatt is.

 

Az első, az őt megvédeni kívánó kommentökrök és véleménybarmok támadása ellenünk, akik a tények ellenére olyan hülyeségekkel fárasztanak minket, hogy „ez biztos nem Fehér Zsolt műve”, és fokozzák azzal a fenyegetéssel, hogy vigyázzunk magunkra, mert... ugyan már hülyegyerekek.

A második az a kommunikációs stílus, amit Mutyicacica gárdája folytat, melynek lényege a „nem az én időmben történt” meg a „20 éves dolgok ezek” védekezések. Persze ez csak akkor érvényes, ha őket támadják, hiszen a Pénzhiénája bármikor előhúzhat a tarsolyából évtizedekkel ezelőtti történeteket másokkal szemben (például olyat, mint ez), az nem számít. Mint köztudott, szerkesztőségünk retorziós politikát folytat, így minden olyan feltételezésre, amely kétségbe vonja adataink valódiságát, még nagyobb vehemenciával válaszolunk lapunk hasábjain. Hát akkor kezdjük is, figyeljetek fotelhuszárok!

recska3

 

Először is, hagyjuk magát a főszereplőt, a nagy Fehér „Zsizsik” Zsoltot nyilatkozni arról, hogy ki is jegyzi a megjelenő cikkeket.

Mindezt nyomtatva, majd saját kezével is megírva, jókívánságaival fűszerezve.

 

 

recska4.pngKezdésnek nézzük meg egy reggelét, ami természetesen más, mint egy átlagemberé! Felkel, táplálékot keres. Az egészséges reggeli a legfontosabb étkezés, ezt Zsizsik is tudja! Megosztjuk Önökkel egy receptjét is! Jelmondat: Egyél szart! Több milliárd légy nem tévedhet! Jó étvágyat!

 

recska5

 

Ha jól lakott, elmondja nekünk, miről is álmodnak a magafajták, hiszen többen is szerkesztik ezt a kultúrtörténeti remekművet. Mit nekik kommersz ábrándok, terhes nők fejét lerúgni, az már igen! A győzelmes csata víziója folyamán egy kiscsoportos kislány fejét is sikerült bepasszírozni a robogó szerelvény alá, na az se semmi teljesítmény! Érdekes látomás, leírni sem lehet egyszerű, ezt feltétlen meg kellett osztani az olvasókkal! De rossz lehetett felébredni, dicsőség a hősöknek!

Már egy oldalt teleírtunk, és semmi szex? Egy Recskabonobo mellett megtörténhet ilyen? Elnézést kérünk, pótoljuk a hiányosságokat! Azt már tudjuk, hogyan képzelik el egy kiscsoportos kislány életét a metrószerelvény alatt, de ha már kicsit felnőttek, olyan 12-13 évesek? Erre is van megoldás, a papírra vetett képzelgés, görgessenek! (Ja, Zsizsik, van itt egy pár lányos apa, mikor is van fogadó órád?)

 

recska6

recska7Kezd nagyon szexuális irányba elmenni ez a mai cikk, de ha már elindultunk, csináljuk is végig, hogy teljes legyen a kép. Nem csak egy felkelésből, egy reggeliből, meg pedofil álmodozásból áll a nap! Most Zsizsik naplójából idézünk, ha van pedofília, kutyaszex, legyen még egy kis pisiszex is, aztán megtudjuk a véleményét a nőkről, hiszen a testületben is vannak hölgyek!

recska8

Na nesztek képviselőtársak, ti is ezek vagytok! Dobozolva és ömlesztve is! Üdvözlöm, polgármester asszony!

recska9

Tehát vége a reggelnek, bekajált Zsizsik, elindul dolgozni. Nézzük meg, annak idején, mit gondolt a munkáról. Hűha, Kinga, be ne engedd a könyvesboltba! De azóta biztos megváltozott, és képviselőként már nem a lopáson jár az esze!

recska10

Szerettünk volna még politikai nézeteiről, és bizonyos, ahogy ő megfogalmazta "galíciai jöttmentekről" beszélni, de túl hosszúra sikeredett ez a cikk. Azt hétvégére hagyjuk!

Folytatjuk!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia