3.rész Bővül a BESTIÁRIUM:

recska1 a Recskabonobo

 

 

Menjünk tovább, lássuk, Mutyicacica a konkrét tények ellenére is képes-e a város képébe hazudni, hogy nincs itt semmi probléma? Most az önkormányzati kommunikációs harsonák zaját elnyomja a fitymacsattogás, várjuk a döntést, a képviselői farokverést miképpen fogják szabályozni a jövőben Vác város területén? Lehetséges a szájzár-rendeletet kiegészíteni azzal, ha valamelyik képviselő Onánia oltárán áldozik, azt ne tehesse közzé? Vagy ez egy elfogadott magatartásforma, és ha feszültség van a frakcióban, Fehér Zsoltnak megengedik, hogy pár percre elvonuljon az indulatait levezetni, esetleg azt vallják, fő az egység, és testületileg vele is tartanak? A városi vagyon kiárusításának megtárgyalása után megbeszélik, hogy Váci Vigalom elnevezése ezek után Duna-parti Recskaparti legyen? Háziversenyeket is hirdetnek ebben a témában, melynek győztese a Sperminátor? Azt is tudjuk, Fehér Zsoltnak mitől támad fel az étvágya, szabad megismernünk az önkormányzati menza étlapját?

Nehéz lesz azoknak, akik meggyőződésből szeretnének kormányváltást (köztünk is vannak ilyenek), és nem is élősködnek a közpénzen, mint ezek a "baloldalinak" hazudott megélhetési mocskok. Tiszta lelkiismerettel szavazhatnak vajon Inotayra, ha neki olyan undorító trógerok képezik a hátországát, akihez képest politikai ellenfelei úriembernek tűnnek, és a rá való voksolás ezek hatalomba tartását is elősegíti? Csúfos vereség lehet a vége, sokan el fognak riadni, és ez a gyalázat egyedül Matkovich Ilonát terheli! Akinek köszönhető, hogy a baloldaliaknak szégyellni kell magukat, mert Mutyicacica gárdájával azonosítják politikai oldalukat. Aki azt játssza, hogy homokba dugja a fejét, de elfelejti, hogy attól még a segge teljes terjedelmében kilátszik, véleményünk szerint nem is túl szép látványként!

Ezen az sem változtat, ha a megszokottan fog reagálni, mi szerint a közerkölcsöt sértő tények is a választási kampány részei. Felőlünk akár meg is dicsérheti Fehér Zsoltot, esetleg tájékoztassa a lakosságot, hogy leforgatják a „Veri az ördög a feleségét” című film helyi folytatását „Veri a Zsolti a bájdorongot” címmel, már azon sem csodálkoznánk. Annak idején sokan úgy gondolták, Clinton elnököt is megilleti egy szopatás a Fehér Házban, tragédia lenne egy olyan kielégületlen elnök, akinek remeg a keze az atomgomb felett, lehet, itt is csak arról van szó, hogy kell a stabil kéz a szavazógombok felett az önkormányzati vagyon eladásának döntéseinél.

recska1Maradjunk a tényeknél, igazán gratulálni tudunk a csürhéhez, amit itt összelapátolt! Ön, a cégtemetős Mutyicacica, Kiss Zsolt a pártpénzes Krajcárkeselyű, Ferjancsics a Velencei-tavi Pénzhiéna, Tótváradi a Hitler-bajuszos Buzgárbirka, és persze a rejszfürher, Fehér Zsolt, aki most bekerül a Bestiáriumba, úgy gondoljuk, a Recskabonobo megfelelő név számára. A bonobó majmokat az állatvilág szexkazánjai jelzővel szokták illetni, innen jött az ötlet. No meg arról a képről, ami mostantól a Bestiáriumi ábrázolása is lesz.

 

Az elmúlt napokban megtudtuk, Tótváradi képviselő úr köpködi a billentyűzetét, ha a zsidó egyetemről ír, Recskabobobónk reméljük kakaóbiztos gépet használ, miközben a Városháza fotóját nézegeti, hiszen mint megtudtuk, izgatja az építmény. Viszont a Városháza új neve most Lacikonyha, talán ez is gerjesztően hat hősünkre? Változik a világ, a jobbikosok mostanában LMBTQ propagandát nyomnak, honnan tudnánk, mi manapság a trendi önöknél!

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Fehér Zsoltot megválasztók most elfogadják-e, hogy őket egy, a megerőszakolás dicsőségét hirdető náci maszturbáns képviseli, aki nyilván képzeletben, de darabol és kannibál is? Egyetlen tisztességes ember sincs önök között, aki kinyitja a száját, látva, hogy megtévesztették a választáson, rendben van az erőszak, az ordas eszmék, és a farokverés népszerűsítése, egy ilyen ember döntheti el gyermekeink jövőjét? Ennyi volt Vácnak, önöknek köszönhetően?

Ide már felesleges a duma, nem lehet politikai támadásnak beállítani az általános értékrendet és a közerkölcsöt semmibe vevő képviselő ámokfutását! De ez Matkovich Ilona szellemi hátországa, így nem csodálkoznánk azon, ha a következő vasárnapi mesedélutánon bejelenti, hogy feltaláltak egy új eszközt, a maszturbó-generátort, mely a város fejlődését kozmikus sebességre repíti, és Fehér Zsolt a tesztpilótája!

Cikksorozatunkat ironikusra, stílusunkhoz megfelelőn „gonzósra” vettük. De ez mellett végtelen szomorúak vagyunk, hogy városunknak ezt kell megélnie, ilyen szedett-vedett söpredék még nem fémjelezte Vác politikai életét, erről a tények alapján vitatkozni sem lehet! Szégyen, ami itt folyik, ha Mutyicacica továbbra is ezt kívánja fenntartani, itt az ideje az új választásnak! Addig is javasoljuk az önkormányzat elé az alábbi péniszkaspók kihelyezését.

Cikksorozatunk előző részei: 1 rész, 2. rész , 3. rész

recska2

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia