Fehér "Rejszführer vácináci" Zsolt" KLINIKAI eset! Cikksorozat!

rejszzsolti1 1. rész: A váci rejszfürher.

 

 

Fehér Zsoltról hajmeresztő dolgokat tudhattunk meg a héten. Mielőtt részleteiben beszélnénk az ügyről, engedjék meg, hogy szerkesztőségünk megfogalmazzon néhány gondolatot.

Gratulálhatnánk a tényeket feltáró sajtó felderítő munkájához, de mint tudjuk, a politikában semmi sem történik véletlenül! Azok a dokumentumok, amelyekből a portál dolgozott, a VáciVilág szerkesztőségének is a rendelkezésére állnak. Mi most az általános emberi és erkölcsi normákat mélyen sértő, undort keltő kérdésekkel foglalkozunk, a „váci náci” témakörben felmerült adatokat az elszabadult indulatok miatt nem minősítjük, úgy gondoljuk, vannak erre nálunk hivatottabbak. Pusztán annyit kérdeznénk meg, ha a váci hitközség vezetőjének is rendelkezésére állnak azok az adatok, ami nekünk, akkor mennyire lehet őszintének tekinteni egy képviselői bocsánatkérést? Lehet, ez az oka a merev ellenállásnak? Olvasóink figyelmét most egyetlen mondatra hívjuk fel, kérjük, olvassák el a többit is, önök szerint ezek után van beszélnivalója Turai Jánosnak a polgármesterrel?

„Miközben a metélt faszú aljas népség röhög a markába, hogy megint átvert valakit ”

Az idézett bizonyítékok az ezeket feltáró sajtó weboldalán megtalálhatóak, a későbbiek folyamán mi is részletesen közzétesszük sajátjainkat.

https://www.vacianonymus.hu/

Az első kérdés rögtön az, ami mindenkit foglalkoztat, hogyan kerülhetett hozzánk, és másokhoz is ez az anyag?

Menjünk vissza több mint egy évtizedet a váci közéletben. 2009-ben dr. Bóth Jánost több munkatársa tájékoztatta, hogy határozatot kaptak az adóhivataltól, miszerint a polgármester elleni feljelentésük alapján elrendelték a vizsgálatot, ők azonban az egészről semmit sem tudnak, nevüket ráhamisították a feljelentésekre! A vizsgálatok megállapították, hogy még szabálysértés sem történt, de nyilván volt elképzelés, ki az ötletgazda. És láss csodát, a VáciVilág szerkesztősége most olyan személytől kapott borítékot, aki feladóként szerepel, de természetesen nem tud róla semmit, a módszer ugyanaz! Ezért úgy döntöttünk, hogy egyelőre még nem hozzuk nyilvánosságra az anyagot, mert egyrészt kíváncsiak vagyunk rá, kiknek küldi még el ez az ügyefogyott, másrészt egy ilyen figura ne ugráltasson minket! Ezt most más megtette, tehát reagálunk.

Önök szerint vajon ki postázta nekünk az évtizedes, leraktározott sajtótermékeket, kinek a stílusa ez, és persze idézzük a régi latin mondást is, „Cui prodest”, kinek az érdeke? Ki az „adatgazda”, aki tíz éve azért nem verte nagydobra, mert abban az időben pont a jobboldal seggét nyalta, és az árulásáért kapott alamizsnákból élt? Azt gondoljuk, most arra a forgatókönyvre készül, ha az áprilisi választáson vereség lesz, és országosan is borul az összefogás, a két jobbikos képviselő helyett (akik a botrányok miatt esetleg lemondani kényszerülhetnek) hozzá hű vazallusok ülhessenek a testületben, természetesen a polgármester ellen is, addig meg persze megy a színház a harcos ellenzékiről. Célja, hogy bármilyen szituációra stabilizálja a helyzetét és bevételeit a ciklus második felére, tudva, hogy képviselő többet nem lesz, de most akármi a vége, csak jól járhat a botránnyal!

A köpönyegforgató minden testületi tagságának árulás lett a vége, ez most sem lesz másképp! Taktikája átlátható, kiszámítható, de a polgármester korlátolt ahhoz, hogy ezt észrevegye. Nyilván az sem jut el az agyáig, ha ez az anyag a 2019-es önkormányzati választáson a jobboldal kezében lett volna, előállnak vele, hiszen Fehér Zsolt a szemükben áruló volt! Igaz, nem a mi dolgunk, hogy az Összefogás belső ügyeire rávilágítsunk. Ettől függetlenül az adathalmaz valódi, a tények magukért beszélnek, és ha már napvilágra kerültek, foglalkozunk velük (persze sajátságos stílusunkban), még akkor is, ha a figura végsősoron a célját ezzel el is érte.

A klinikai eset határát túllépő irományokat Fehér Zsolt saját, „ARBO NYÚZ” című lapjában olvashatjuk, melyet „főszerkesztő”-ként „Zsizsik” művésznéven jegyzett. Szerintünk üljenek le, mielőtt cikksorozatunkat végig olvassák.

Holnap folytatjuk, kiderül, miért neveztük el Fehér Zsoltot „rejszfürher”-nek.

rejszzsolti1

Cikksorozatunk részei: 1. rész , 2. rész, 3. rész

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia