Nem más farkával verjük a csalánt!

farokcsalan01 Piszkosul ununk foltos, telik a pohár rendesen

 

 

 

Elég régen írtunk már, ami részünkről egy tudatos hallgatás volt. Úgy döntöttünk, megvárjuk a miniszterelnök-jelöltek közötti előválasztás végeredményét, hiszen amint jeleztük, Márki-Zay Péter győzelme számunkra is elfogadhatóbb, mint ellenfelének esetleges sikere lett volna. Gratulálunk!

Véleményünk szerint jó döntés született, így csak megjegyezzük, a Váci Szívvel csapata pont egy ilyen konstrukciót szeretett volna megvalósítani városunkban a 2019-es választáson. Sajnos a szavazók akkor a Pénzhiéna és a Krajcárkeselyű mellett tették le voksukat, aminek eredményét most már saját bőrünkön érzhetjük.

Érdekesen alakulnak a dolgok. A Váconline oldalain olvashattuk, hogy nagy valószínűséggel az egyik városházi vezető (na, vajon ki lehet az?) a polgármester háta mögött egy vállalkozót szeretett volna helyzetbe hozni. Bár nekünk is vannak információink az ügyről, azonban ez nem a mi sztorink, ezért vigye végig az a média, aki elkezdte. Annyit segítünk, hogy sajnos nem tévednek semmiben.

https://www.vaconline.hu/2021/10/18/vajon-tenyleg-megvan-mar-a-pomazi-befutoja-a-varosi-kerteszeti-tendernek/.

Megkérjük Kedves Olvasóinkat, próbálják kitalálni, ki lehet az a pénzéhes senkiházi, aki ismét a saját zsebét kívánta tömni a város pénzéből? Segítségképpen: az állítólag lenyúlni kívánt összeg igen hasonlít egy korábbi írásunkban megjelentre.

Természetesen reagálunk a testületi ülés egy epizódjára is. A főszereplő vajon ki más lehetne, mint a ténylegesen munkaköri leírás nélküli, pusztán a pozícióba ültetett Ferjancsics László.

A Pénzhiéna egy Rozmaring Sándor új önkormányzati állását firtató kérdésre (melyre természetesen nem érkezett válasz) azt böfögte vissza válaszként, hogy tud olyan képviselőről, aki a Sportcsarnokban volt állásban 20 évvel ezelőtt! Ezzel egy képviselő havi kb. 20.000 Ft-os, 5 hónapon át fennálló megbízására célzott. Egy olyan figura ossza ismét az észt, kinek közpénz iránti beteges rajongása már legenda számba megy. Pont ő az, akinek semmilyen joga sincs erkölcsi kérdésekben megszólalni. Hiszen ő volt:

- aki éveken át, egy cég megbízottjaként több önkormányzati érdekeltségű cégnek is dolgozott, beleértve a Kórházat, az OTTO Kft.-t, az akkori váci foci kft.-t, és másokat. A megbízási díjak havonta sok százezer forintos tételek voltak. Mivel közben persze képviselő is volt, felmerül a jogos kérdés: tényleg dolgozott, végzett hasznot hozó munkát is, vagy csak képviselőségéből fakadó lehetőségeket kihasználva, szokása szerint saját zsebét tömendő, próbálta a háttérben megmanipulálni a városi döntéseket? Minden bizonyíték a rendelkezésünkre áll. (Perelj már foltos minket is!)

De a Váci Szívvel csapata tesz egy javaslatot: hozzon a képviselő-testület egy olyan határozatot, hogy képviselő ne állhason városi cégnél alkalmazásban. Ez a gyakorlat, hogy a képviselő urak egymást jutalmazzák és nevezik ki városi pénzből fizetendő városi állásokba, (lásd, Tótváradi-Nagy Bence havi 300 000 Ft, vagy Rozmaring úr új állása) már önmagában is felveti az összeférhetetlenség kérdését. Ezek az emberek tényleg a városért élnek és dolgoznak, vagy csak visszaélnek a pozíciójukkal és a városból élnek? De folytassuk „sármos barátunk” dolgos múltjának bemutatását.

- ő az, aki megkísérelte átadatni az önkormányzattal a város több milliárdos vagyontárgyát, a kórházat a Hospinvest részére. (Megjegyzés: ez a szerencsétlen ugat az egészségügyre, mikor egy olyan cégnek akarta lejátszani a kórházat, ami két év múlva csődbe ment, egy vezetője pedig börtönbe is került).

https://www.vaconline.hu/2020/05/27/ferjancsincs-laszlo-a-hospinvest-es-a-maganegeszsegugy-kornyeken/

- aki ezek után, 2010-ben árulása jutalmaként 3 millió Ft-os szerződést köthetett azzal a váci kórházzal, melyre előtte két évvel még szemet vetett. Ekkor nem volt képviselő, de csak el kell olvasni a helyi média erről szóló cikkét. Minden szava igaz.

https://www.vaconline.hu/2021/05/08/meddig-turi-matkovics-a-kozpenz-hienakat-maga-korul/

- kinek legendás Velencei-tavi korrupciós kísérletéről a VáciVilág már részletesen beszámolt. Érdemes átlapozni oldalainkat!

Egyelőre ennyi. Piszkosul ununk foltos, telik a pohár rendesen. Kezdj el gondolkodni Pénzhiéna, megéri-e neked ez a képviselőség? A helyzet biztos, hogy komolyodni fog.

De dolgozzunk, az előválasztás eredményére visszatérve most várjuk a konkrét intézkedéseket. Márki-Zay Péter azt nyilatkozta, hogy az ellenzék megtisztításával szeretné kezdeni a munkát. Ugye, mi már a múltkori cikkünkben jeleztük, hogy Vác erre nagy lehetőségeket kínál!

Valami miatt a Gyűrűk Ura egyik híres jelenete jut eszünkbe, amikor Gandalf közli a gonosszal, "Itt úgyse jössz át", majd leomlasztja a hidat. Kicsit asszociáltunk is, nekünk is van hiénánk, a Gyűrűk Urának farkaslovasai pedig pont olyan rondák, hogy fel tudjuk használni közlendőnk képi demonstrálására is. Gandalf szerepét most Márki-Zay Péter tölti be. Reméljük így lesz!

farokcsalan02

Tehát várjuk a Nagy Váci Megtisztulást. Rövidítése NVM, ha már van NER is. Azt gondoljuk, ma már politikai oldaltól függetlenül mindenki érzi, hogy ez elkerülhetetlen. Mindenki érdeke, ki is fogjuk harcolni. Következő lépésünk a váci problémák országos szintre emelése lesz, amennyiben nem történik érdemi intézkedés. Ennek tervezett első lépcsőjéről most beszámolunk.

Ígéretünkhöz híven megrendezzük az Első Váci Aláíráshamisító Versenyt. Várjuk azoknak a Facebook-hozzászólóknak (Bestiáriumi nyelven a kommentökröknek) a jelentkezését, akik minősíthetetlen hangnemben szidták azokat a volt MSZP-s vezetőket (köztük dr. Bóth Jánost), akiknek az aláírását, sok máséval együtt az ezért azóta begyanúsított és rabosított Kiss Zsolt pénzfelvételi bizonylatokra ráhamisította. Aktualitása az ügynek, hogy információink szerint az ügy ügyészi szakaszba lépett, így a gyanúsítottból hamarosan vádlott lehet.

Tehát bátran tolják előtérbe nagy arcukat a verbális idiotizmus ezen képviselői, várjuk aláírásmintájukat, melyet a Főtéren megrendezett rendezvényen a versenyzők hamisítani fognak. Fővédnöknek természetesen Tóth Bertalant, az MSZP elnökét kérjük fel, kinek vezetése alatt az ügyet többszöri kérésre sem voltak hajlandók kivizsgálni. Versenyünk mottója pedig: "Mi nem más farkával verjük a csalánt!"

Tényleg kíváncsiak vagyunk arra, hogy azok a Kiss Zsolt szimpatizánsok, akik agresszív hangon arra akarták kötelezni a volt MSZP vezetőket, hogy tűrjék el az ő aláhamisított aláírásukkal végrehajtott pénzfelvételeket, most odadugják-e pofájukat a versenyre. Várjuk a jelentkezéseket, ha nem érkeznek, a Facebook hozzászólásaik alapján megszólítjuk az összes kommentökröt, hogy jelenlétükkel emelhessék a rendezvény fényét! Az időpontról a jelentkezések beérkezése után döntünk. Természetesen semmit nem kezdünk senki aláírásával, rendezvényünk politikai demonstráció lesz, a törvényi előírások betartásával. Ismerkedjenek meg a verseny emblémájával is, garantáljuk, hogy nagyon fogják utálni.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia