Tisztelt Inotay Úr, Kedves Gergely!

inotaynemar1 Nyílt levél

 

A Rádi úttal kapcsolatosan megjelent cikkéhez hozzászólva, szeretnék Önnek gratulálni, egyúttal segítségét is kérném.

Gratulálni azért szeretnék, mert bár csontig rágott az a próbálozása, amit itt előad, de legalább kenyéradó gazdája jó és hű követőjének bizonyul, amikor leutánozza azt az újságíró tanoncoknak első órán leadott leckét, amely szerint „nem az a hír, ha a kutya megharapja a postást, hanem a hír az, ha a postás harapja meg a kutyát”.
Nyilvánvaló attól, hogy ilyen kötekedő módon megszólítja Rétvári urat, még nem fog vele azonos súlycsoportba kerülni. Bár az ismertség eléréséhez ez egy szokásos, jól bevált, Matkovich által is sűrűn alkalmazott trükk, kommunikációs fogás, hiszen ezzel, ilyen módon elérheti, hogy Rétvári úr nevével együtt említik majd a saját nevét is, ezzel kilépve az ismeretlenségből. És ha ezt az állapotot fenn tudja tartani huzamosabb ideig, akkor egy hétköznapi hír olvasó majd esetleg elhiheti azt, hogy a név (pl. Inotay) mögött ember is van.
Javaslom, vigye tovább ezt a mindkét oldalon sokak által alkalmazott manipulációs, tényleges munka nélküli ismertséget kereső fogást és pl. verje orrba Mike Tysont, majd hívja ki egy 12 menetes nehézsúlyú világbajnoki mérkőzésre és közben ahogy szokták, nevezze őt gyáva féregnek! Valószínűleg utána hónapokig kómában feküdne, de biztos lehet abban, hogy mire magához térne (ha egyáltalán valaha is ez megtörténne) a világhálót bejárná, ha a nevét nem is, de fejbéli őrültségét tartalmazó cikkek sorozata, valami hasonló címmel „a kisfiú énektanár azt hitte, nagyra nőt és belekötött Mike Tysonba”, vagy „most mi lesz, majd énekelni fog a ringben?”, vagy „Isten ments meg minket az őrültektől” esetleg „énekével akarja le KO-zni”. De ha találna valakit, aki jó pénzért mondjuk ilyen címmel írna „a hős váci énektanár orrba verte Mike Tysont”, akkor utána erre már felépíthetne egy kampányt is, mint hős, aki nem fél a legnagyobbaktól sem.
Szóval lehet, hogy a Matkovich taktika úgy gondolta, hogy érdemes a közpénzből Önnek jól megfizetett állást adnia, mert személyével nyerni fog pár vallásos szavazatot, esetleg egyházi támogatást, de ettől még egy ugyan olyan hiteltelen, jellemét tekintve fajsúlytalan, hitoktatóként egyháza és a Biblia tanítását Júdáshoz hasonlóan pénzért eladó, közpénzből kiöltöztetett Matkovich bábú színdarabját vélem látni, aki méltatlan arra a hivatalra, amibe egy ”politikai alku” révén beleültették.
A segítség kérésem pedig arra vonatkozik, hogy válaszoljon néhány kérdésemre, mivel nem szeretném elhamarkodottan, vagy igazságtalanul megítélni sem az Ön, sem az Ön mögött állók motivációit, elhamarkodottan kimondva az egész csapatuk hiteltelenségét.
A kérdésem alapját az a tény adja, hogy eddig majdnem minden választási kampányban, a trónra törő ellenzék az utak, a körforgalmak (csúf sárga pöttyök) állapotára hivatkozva kampányolt, hogy lám, lám, ezek erre sem képesek. (és egyetértek Önnel, ha azt mondja, hogy az elmúlt 9 évben a Pető-Fördős éra alatt nem történt érdemben semmi a váci utak jobbá tétele kapcsán) De most szeretném tudni, hogy most ez a Rádi úti téma megint csak egy szokásos, mindig jól bedobható, „rágni lehet” kampánycsont, vagy egy tényleges jobbítási szándék megjelenítése?
Miután ezt a témát felkarolták, ill. azt átvették csapattársainak kommunikációs csatornái is, (ami nyilvánvalóan egyetértésüknek tekinthető), kérem Önt, válaszoljon az alábbi kérdéseimre annak érdekében, hogy tudjak és az olvasok is tudjanak különbséget tenni az üres, de jól hangzó önreklámozás és valós megoldást kereső hozzáállás között.
Mert megfelelő válaszok hiányába én Önt és az Ön mögött álló „szivárványos koalíciót” csak egy pénzéhes, a városon élősködő és az emberek jövőjét a Pető-Fördős vezetéshez hasonlóan tönkre tevő csaló, szélhámos bandának tudom tekinteni, akiknek, elődjeikhez hasonlóan néhány méterrel arrébb kellene költözniük.
Tehát a konkrét kérdéseim:
- Ön, korábban, énektanárként hol és hányszor szólalt fel a váci utak, vagy a gyerekek kárára elkövetett anyagi visszaélések kapcsán, vagy ez csak most jutott eszébe, amióta tényleges munka nélkül igen jól megfizetett „politikai” állásba került?

- A JOBBIK-os képviselők, közöttük az a Romániából betelepült, Csörögben élő, soha váci lakos nem volt Kászonyi Károly, aki 9 évig „Jobbikos képviselőként” a Pénzügyi Bizottság elnöke, ill. a mellett, szintén kiemelkedő fizetés mellett GB tag is volt, képviselőként hányszor, vagy hány javaslatot tett az utak rendbe tételére, mit tett a város kárára elkövetett sok száz milliós pénzügyi csalások, sikkasztások leleplezésére, megakadályozására?

- Kiss Zsolt, aki sok cikluson keresztül, az Ön által megkritizált időszakban is, nem csak képviselő, hanem GB tag is volt, ellenzékiként hányszor, vagy hány javaslatot tett az utak rendbe tételére vonatkozóan, mit tett az általa is ismert, város kárára elkövetett sok száz milliós pénzügyi csalások, sikkasztások leleplezésére, megakadályozására? (most arról, hogy az MSZP-t eláruló, meglopó Pető bérencként, ő maga is Zábó Edinával együtt résztvevője, haszonélvezője volt ezeknek, nem kívánok beszélni, azt majd máskor, bővebben).

- Matkovich, aki ezt megelőzően is 5 évig tetszelgett önmagának és másoknak képviselőként és GB tagként az önreklámozáson kívül hányszor, vagy hány javaslatot tett a váci utak (pl. Rádi út) rendbe tételére vonatkozóan, mit tett az általa is ismert, a város kárára elkövetett sok száz milliós pénzügyi csalások, sikkasztások leleplezésére, megakadályozására?

- Ferjancsics úr mikor és hányszor tett, vagy indítványozott valamit is ezen utak, vagy pénzügyi visszaélések leleplezése érdekében?

- Fehér Zsolt, aki mindvégig, JOBBIKOS megyei képviselő is volt a Pető-Fördős éra alatt, mit tett a városért, hol, mikor szólalt fel érdemben a városi utak, vagy pl. a Pető, vagy Zábó Edina által elkövetett 100 mFt-os sikkasztások, csalások kapcsán?
Ezek az emberek állítólag mind „ellenzéki politikusok” voltak. Ezek a kérdések miért nem voltak fontosak eddig senkinek? Ezek az álellenzéki emberek Önnel együtt mit tettek az elmúlt 10 évben a városért, az itt élő emberekért? Mert én ilyet nem látok, csak azt, hogy mindegyik jól él annak a széknek köszönhetően, amibe sikerült az emberek becsapásával beleülniük, de érdemi munka az semmi.
De megkérdezem azt is. Mi fizetés és pozíció nélkül is, sorban adjuk az identitászavarban küzdő, magát „város vezetésnek” hazudó szivárványos koalíció felé, amelynek Ön is tagja, a városi pénzek ellopásáról szóló jelzéseket (pl. konkrétan csak Zábó Edina sok milliós útnyilvántartásos sikkasztásáról egy 9 oldalas kigyűjtött, bizonyítékokkal alátámasztott táblázat formájában).
De ott van az 51 db-os, fiktív számlákról szóló beadványunk is kenyéradó gazdájának, főnöknőjének asztalán. Több mint fél éve. Ezekkel miért nem foglalkoztak érdemben? Mert esetleg Zábó Edina városi cégvezetőként kiszolgálta ezen urak, hölgyek igényeit is a városi pénztárból? Mert esetleg olyan lopásokról, sikkasztásokról is szó van, amiket ezen „ellenzéki politikus” urak, hölgyek is képviselőként, GB tagként, Pénzügyi bizottság elnökeként, mint rendben lévőt jó esetben „csak” megszavaztak? Vagy csurrant, cseppent nekik is? Hiszen ismerjük Pető Tibor „ellenzékiek” megvásárlási, lefizetési akcióinak egy részét.
Szóval Kedves Gergely, amíg ezen és más hasonló kérdésekre nem tud, nem tudnak egyértelmű, tényekkel alátámasztott választ adni, addig Ön és csapata csak egy „politikának” nevezett színdarab szereplői, közpénzből jól megfizetett, ill. azt még lopással kiegészítő tagjai, de semmi közük nincs egy hitelesnek tekinthető képviselőhöz, még ha ezt a nevet magukra is aggatják.

A Váci Szívvel Csapata

vaciszivvellogo

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia