Bűnözők Vácott?

penzhiena123 Nézzük meg a tényeket.

 

 

Pár hónappal ezelőtt a Váconline lehozott egy cikket, melynek mondanivalóját úgy vezette fel, hogy börtönbüntetésre ítélték a Ferjancsics alpolgármestersége alatti kórházvezetőket:

http://www.vaconline.hu/2021/01/14/tobb-ev-szabadsagvesztesre-iteltek-a-ferjancsics-laszlo-alpolgarmestersege-alatti-korhazi-vezetoket/

Erre a Pénzhiéna hisztérikus rezgőfrásszal reagált, azonnal agresszív ellentámadásba lendült:

https://vh.blog.hu/2021/01/16/tobb_ev_szabadsagvesztesre_iteltek_both_janos_polgarmestersege

(Persze a Pénzhiéna azóta az őt ért csapások óta sokat szelídült - magyarul befogta a pofáját -pedig mennyi csapás fogja még érni......)

penzhiena123

Most viszont merüljünk kicsit bele azokba a történésekbe, amelyekkel már vitatkozni sem lehet, hiszen az idő és a bírósági ítéletek igazolták. Aztán Olvasóink megpróbálhatják levonni a végköveztetést is....

Első: az akkori váci kórházigazgatót, Erős Andrást letöltendő börtönbüntetésre ítélték Bóth János feljelentése alapján. Abban az időben a polgármester munkáját lehetetlenné tevő erők a már köztudottan korrupciós bűncselekménnyel gyanúsítható kórházigazgatót keblükre ölelték, talpnyalóiknak állásokat kértek tőle, amit az persze gondolkodás nélkül teljesített a politikai védelem reményében. Nem jött be.

A TÉNYEK: korrupció, Bóth János feljelentése, letöltendő börtönbüntetés. Kinek a neve merül fel mások mellett a kórházigazgató pártolása mellett: persze, a Pénzhiéna.

Második: aztán itt a másik jómadár, Romhányi Zoltán, a dicstelenül a Hospinvesthez, kiskunhalasi kórházigazgatónak távozó volt gazdasági igazgató. Ahhoz a Hospinvesthez, melynek a Pénzhiéna hörögve próbálta megszerezni a váci kórházat a másik, jelenleg is az önkormányzat környékén tevékenykedő vele együtt az MSZP-ből kirúgott senkiházival együtt.

Az idő megadta erre is a választ, a Hospinvestnek, és Romhányi Zoltánnak is. Utóbbinak dicstelen karrierjét végül sikerült letöltendő börtönbüntetéssel megkoronáznia. Le is ülte. Persze, ez a méltó befejezés.

https://orszagszerte.atlatszo.hu/bortonbe-kuldene-az-ugyeszseg-a-kiskunhalasi-korhaz-egykori-foigazgatojat/

A TÉNYEK: Hospinvest kezdet, korrupció, letöltendő börtönbüntetés. Pénzhiéna, Hospinvest, börtön. Felmerülő nevek és fogalmak.

Harmadik: és egy a napokban nyilvánosságra került hír:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/korrupt-foorvos-akadt-fenn-a-megbizhatosagi

Na találják ki Tisztelt Olvasóink, ki a cikkben nevezett hölgy? Romhányi Zoltán felesége, a váci kórház osztályvezető főorvosa. Hú, de kínos....

A következőkre szeretnénk felhívni a figyelmet. Romhányi Zoltán 2007-ben távozott a Hospinvesthez, felesége a váci kórházban maradt osztályvezető főorvosként. Az akkor még önkormányzati (!) kórházban dolgozó orvosnővel szemben esze ágába sem jutott senkinek Romhányi távozása miatt bosszúhadjáratot indítani, vagy elbocsájtást eszközölni. Ez például szöges ellentétben áll a Pénzhiéna gyakorlatával, aki a vele nem egy húron pendülő szakembereket azonnal eltávolítja, kirúgtatja, és a helyeket feltölti a hozzá hasonlóan tökhülye hűbéreseivel. Az persze egy más kérdés, hogy nem érdemelte meg az orvosnő a bizalmat, de ezt akkor nyilván nem tudhatta senki.

(Az orvosnő tevékenységéről a Vácivilág is rendelkezik bizonyítékokkal, nem egyedi esetről van szó. Folyamatban lévő büntető eljárások miatt azonban ezeket jelenleg még nem tudjuk Önöknek bemutatni. Természetesen eljön ennek is az ideje.)

Ismét a TÉNYEK: Hospinvest férj, Pénzhiéna barát, korrupció. És itt is nyilván jön a büntetés.

Kedves Olvasóink! Csak azt kérjük Önöktől, gondolkodjanak el azon, a Pénzhiéna, és a körülötte lévő emberek, volt munkatársai, milyen erkölcsi tartással rendelkeznek, amikor már alig van köztük olyan, aki nem kapott börtönbüntetést korrupcióért, vagy nem most tart befelé a börtönbe? A most körülötte lévők mások lehetnek?

Persze a Pénzhiénának ez nem okoz gondot, akinek van pofája a Városházán 30 milliós korrupciós tárgyalásokat lefolytatni annak teljesen mindegy, kik vannak körülötte, csak segítsenek a pénzt talicskázni. A mi pénzünket. Gondolkodjanak el azon is, városunk polgármestere miért tart bizalmában egy ilyen embert? Talán van már közös üzlet?

Aztán ott a Krajcárkeselyű pártpénzlopós ügye. A nyomozási határidő 2021. augusztus 19.

A helyi váci ügyekben is kivétel nélkül igazunk lett. Az uszodai Mohóvizilóról állítottunk valamit, bűntársai kézzel-lábbal védték (pedig ez csak a jéghegy csúcsa), nem jött össze, valósat mondtunk, ülni fog. Sok korrupció és több társ van még hátra, mindegyikük az Önök és Gyermekeik pénzét lopta. Megyünk tovább ezekben az ügyekben is.

Azért halad a szekér, látod Pénzhiéna?

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia