A uszodai MOHÓVIZILÓ ügyében már nyomoz az ügyészség!

mohovizilo3 Medencéből a rács mögé?

 

 

Ez most komoly, Polgármester Asszony, Képviselő Hölgyek és Urak?

Nagy baj az, ha egy város polgármestere határozatlan. Még nagyobb a baj akkor, ha szeretne jót tenni, tudja is miképpen kellene kellemetlen szituációkban viselkednie, de tevékenységét rosszindulatú áltanácsadók, és őt szavazatukkal zsaroló képviselők határozzák meg.

Több problémánk van, Tisztelt Polgármester Asszony, és azt gondoljuk, nemigen tud vitatkozni ezekkel. Ha ez így van, a lapunk által hangoztatott alkalmatlansága bizony a valóság lehet!

Kezdjük részletesen kibogozni az okokat, és bár nem szokott válaszolni az Önnek nem tetsző médiának, arra fel kell hívnunk a figyelmét, hogy a kritizálók több tízezres olvasótáborának a véleményével előbb-utóbb valamilyen formában elkerülhetetlenül találkozni fog.

Ön kiváló újságíró, nyilván azt is észrevette már, hogy a Vácivilág meglehetősen erélyesen fogalmaz, és egyáltalán nem tart a manapság igencsak gyakori sajtóperektől. Tudja miért van ez, Polgármester Asszony?

Mert igazat írunk, bizonyítékaink pedig egyértelműek. És mint Ön is tudja az igazság mindig nagy erővel bír. Az pedig, hogy mindez egy tárgyaláson elhangozhat, nem nekünk kellemetlen.

Kezdjük hát munkánkat, a Vácivilág továbbra is hiányolja az Ön egyértelmű elhatárolódását a Csereklye Károly képviselő urat ért inzultustól. Az eset tisztázása a hatóságok feladata, de a város polgármestereként kötelessége lett volna megnyilvánulnia. A korrektség nevében el kell mondanunk, hogy telefonbeszélgetésben elhatárolódását megtette, az viszont meglehetősen furcsa számunkra, hogy miközben a Városháza hivatalos oldala fizetett (!) közleményben tiltakozik a Csereklye Károly sajtótájékoztatóján elhangzottak ellen, az atrocitásról egyetlen szóval sem tesznek említést.

Fel kell tennünk Önnek azt a kényes kérdést, ha a Városháza saját bejárású pénzhiénáját, Fer Jancsit kergette volna meg egy felbőszült nagyvad, vajon hasonlóképpen reagálnának? Mi azt gondoljuk, erről zengene az egész önkormányzati média. Ez okból talán egyáltalán nem túlzó, ha azt mondjuk, szégyelljék magukat!

mohovizilo1

 Az Ön döntésképtelensége miatt meglehetősen kellemetlen ügynek tartjuk a következőt is.

Több olvasónk véleménye alapján Fer Jancsi, a városi pénzhiéna népszerű, az érintett igazi egyéniségét kifejező önkormányzati szolgálati állat lett. Ezért következő témánkat is hiénákkal kívánjuk bevezetni, sajnos már egy egész falkával, hiszen a múlt hétvégi, Ferjancsics Lászlótól való elhatárolódást kérő felhívásunkra egyetlen képviselő, Dr. Manninger Péter reagált érdemben. A Fidesz közzétette a reagálást, ha az Összefogás pártjai, szervezetei csak ennyit is megtettek volna, vagy akár egymagában Ön, a Polgármester, elfogadtuk volna.

Ez azonban nem igy történt, így a képen lévő állatok száma egyben üzenet is frakciójuknak. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy Vác lakossága jelenleg teljesen valósnak érezheti ezt a képet.

mohovizilo2

 Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak, most Önökhöz is szólunk! (Kivéve persze két politikust, velük még passzív módon sem kommunikálunk, közönséges bűnözőnek tartjuk őket.)

Önök ezt komolyan gondolják? Hallgatásukkal hitet tesznek a korrupció elfogadása mellett? Vagy közös ügyeik miatt kénytelenek eltűrni a jelenlétét? Sok hangfelvétel lapulhat a fiókban?
Esetleg nem találták még ki, hogyan lehet mentőövet dobni Ferjancsics Lászlónak, milyen kommunikációs stratégiával húzható ki a bajból, a rá vetülő korrupció árnyékából?

A Vácivilág segít Önöknek, sehogy sem tudják elkendőzni ezt az ügyet. És ez most nem az Önök közpénzből fenntartott, totálisan dilettáns kommunikációs csapatának a hibája, (no persze ideje lenne elzavarni őket, és a pénzeket nemesebb célra fordítani), hanem a tények pusztító erejének mindent elsöprő hatalma.

Ami a többi képviselőt is maga alá fogja gyűrni, ha a város képviselete helyett továbbra is a pénzhiéna zabáltatása a fő céljuk. Tudjuk, hogy Ferjancsics pozíciójuk, állásuk fenntartásával, vagy megszüntetésének a lehetőségével sakkban tarthatja Önöket, jelenlegi beosztásából adódóan. De véleményünk szerint neki kell távoznia, mégpedig azonnal, és egyelőre Önök azok, akik behódolva ennek a szituációnak fenntartják ezt az állapotot.

Hol maradt el az a gerinc, mely lehetővé tenné tartásukat, Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak?

Persze vannak olyan információink is, melyek adhatnak némi magyarázatot tétlenségükre.

Szakértőink pontosan látják az engedélyek kiadásának, a területek átminősítésének bizonyos politikai beosztásból adódó, pénzben realizálható előnyeit, tudjuk a pontos szereposztást, és folyamatosan kapjuk az információkat ezekről a törekvésekről. Értjük azt is, hogy az ezekben való részvétel lebegtetésével, egyes gyenge jellemű egyének felé egy bevételi forrás ígérete igencsak csábitó, modernkori júdáspénz lehet.

Szerkesztőségünk folyamatosan ellenőrzi a hozzánk beérkezett információkat, és tudniuk kell, hogy hivatali hatalommal való visszaélés gyanúja esetén, minden esetben büntető eljárás lesz. Következő témánkból láthatják azt is, precizitásunk biztosítja az egyenes utat a sétányunkon található rácsosházig is.

Higgyék el, minden korrupcióra irányuló kísérletet, vagy már megtörtént esetet először a Vácivilág oldalán fognak olvasni, kérjük, ezt az állítást vegyék nagyon komolyan. (Csak jelezzük, a városi lakások értékesítésével kapcsolatos adatokat folyamatosan dolgozzuk fel.)

Befejező témánk az uszodai, és más önkormányzati intézmények pénzét nagy hozzáértéssel dézsmáló, több cikluson át eredményes, számlamágusként is tevékenykedő vezető beosztású tisztségviselőjük, Zábó Edina munkássága.

Tisztelt Polgármester Asszony!

Ezt az ügyet nem kívánjuk teljes egészében a jelenlegi városvezetés nyakába varrni, hiszen az előző ciklusokban indult nevezett kétes értékű pályafutása. Arra azonban fel kell hívnunk az Ön figyelmét, hogy a városunkat ért kár megtérülése érdekében, az azonnali elkerülhetetlen menesztésen kívül egyéb intézkedéseket is meg kellene már tennie, mielőtt a lopott vagyon ismeretlen csatornákon elszivárog. Arról már nem is beszélünk, hogy Ön miért kényszeríti az Uszoda kollektíváját, egyben az Ön városi alkalmazottait arra, hogy a mai napig elviseljék a szakmailag dilettáns, időnként beszámíthatatlan állapotban lévő vezetőjüket?

Hamarosan az eddigi ügyeken túlmenően, egyéb visszaélésekről is beszámolunk, különösen azért is, mert több ügyben a Legfőbb Ügyészség a Vácivilág szakértőinek bejelentése alapján a nyomozást elrendelte. Ön szerint szereplője ennek Zábó Edina? A választ tudja.

Tudomásunk szerint az uszodavezető gyakran hangoztatja azt, ha ő bukik, mások is buknak, mert sokat tud, valamint magas szintű kapcsolatait emlegeti a megfélemlítés szándékával.

Ezekben a kirohanásokban leggyakrabban az egyik, ma is funkcióban lévő alpolgármesterét említi, aki gyakori vendég az intézményben, és többnyire azért jelenik meg, hogy Zábó Edinát védje a dolgozók jogos kritikáitól. Persze ez sem sikerül neki, mi pedig több negatív tapasztalat miatt arra kérjük Önt, figyeljen arra, hogy a jövőben az uszodai munkatársak közül senkit se érhessen igazságérzetéért vagy nyíltságáért állásának megszüntetésével való fenyegetés, vagy elbocsájtás, mint ez már többször előfordult. A dolgozók közpénzimádó vezetőjük fizetésének töredékéért tisztességgel teszik a dolgukat, az távozzon, aki ezzel a bizalommal hosszú évek óta visszaél, és milliós fizetése mellett is a lopás motiválja.

Kérjük, szólítsa fel Zábó Edinát, halljuk azokat a rázós történeteket, és sorakoztassa fel magas szintű kapcsolatait is! A feltáró jellegű vallomás számára enyhítő körülmény is lehet!

A jövőben arra is lehetőséget biztosítunk neki, hogy a váci foci környékén végzett munkásságáról is beszámolhasson az illetékesek előtt, akiknek a kérdései több témakört is fognak érinteni. Egyik első kérdésünket Ön is felteheti Zábó Edinának!

Javasoljuk, nyilatkoztassa meg arról, miért tartotta szükségesnek, hogy a Váci Szívvel Mozgalom első, tavaly augusztusi közadat kérése után egy héttel ún. „ügyvezetői biztosítást” kössön a saját érdekében, és persze az Uszoda pénzén, kétszázezer forintért?

Egy ilyen biztosítás arra lenne hivatott, hogy az ügyvezető hibája esetén a nemzetgazdasági kár ne a saját magánvagyona, hanem a biztosító terhére rendeződjön. Ez mondjuk szándékos bűncselekmény esetén nem lép érvénybe, mi pedig az ügyvezető felelősségének hatósági megállapítása esetén tájékoztatni is fogjuk a biztosítót a szerződéskötés körülményeiről. De a kérdést egészen jónak tartjuk, kíváncsian várnánk az érintett válaszát!

Kérjük Polgármesterünket, segítsen minket a megvilágosodásban a nyilatkozat bekérésével!

Olvasóink kérték, hogy a Pénzhiéna és a Krajcárkeselyű mellett a Szerkesztőség folytassa a közpénzlopás gyanújába került városi elöljárók ilyenformán való megjelölését. Így engedjék meg, hogy cikkünk lezárásaként bemutassuk Önöknek az uszodában gyakran előforduló, rendkívül agresszív, munkatársait lenéző, kártékony és lopós Mohóvizilovat, akit az Önöktől is ellopott pénzen épült lakása helyett hozzá méltóbb körülmények között sikerült lefotóznunk. 

mohovizilo3

 Folytatjuk.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia