Választás 2019

valasztas20191 Köszöntjük olvasóinkat a Választás 2019 menüpontban!

 

 

 


Mint azt sokan tudják, idén októberben Önkormányzati választások lesznek Magyarországon. A menüpontunkban megpróbáljuk figyelemmel kísérni, hogy hogyan alakul az idei választás. Az előző szavazáson mandátumot szerzett képviselőket is figyelemmel kísérjük, sőt olvasóinkat is bevonjuk mindenbe.
Amint biztos információink vannak a lehetséges képviselő, illetve polgármester jelöltekről rögtön megosztjuk olvasóinkkal.
Elsődlegesen az előző ciklusban indult polgármester jelölteket fogjuk megkérdezni terveikről és a jövőképről. Olvasóinkat pedig arra kérjük írják meg, hogyan vélekednek a jelenlegi képviselők és polgármester munkájáról. Ugyanakkor szeretnénk, ha ez nem lejárató és gusztustalan, köpködésbe menne át a közösségi hálón. Tényleges és tárgyilagos dolgokat várunk olvasóinktól. Elevenítsük fel mit is ígértek nekünk és állítsuk az ígéretekkel párhuzamba azt, hogy mi valósult meg. A leveleket várjuk az info(kukac)vacivilag.hu címre, valamint elküldhetik a facebookon is a vácivilág közösségi oldalára.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia