Nem a nyilvánossághoz kellett volna fordulni 2

gyujtogetoneni A média hatalma

 

 


Az oldalunk által közölt cikk nagy visszhangot váltott ki az olvasókból. A közösségi oldalon megjelent kommentek, hozzászólások végett úgy éreztem, hogy – mivel név szerint is megemlítettek- leírom a véleményem.
Az oldalnak mindenki küldhet információt, írhat cikket. A beérkezett leveleket, írásokat a szerkesztők töltik fel a weboldalra. A www.vacivilag.hu oldal szerkesztői névsora mindenki számára elérhető és olvasható. Oldalunk minden szerkesztői vagy a szerkesztők által közölt írásért vállalja a felelősséget.
A „Nem a nyilvánossághoz kellett volna fordulni” cikket nem „intézte” senki.
„A cikk kapcsán kialakult helyzetben, csaknem kettő hét után úgy éreztem itt az ideje, hogy leírjam az alábbi sorokat. A szóban forgó írás egy szerkesztői vélemény amely, véleményem szerint pozitív, emberséges és elgondolkodtató.
A lakók mindent megtettek! Már másfél éve próbálnak mindent megtenni! Az ügyvéd elmondta mit kell csinálni! Mindenki elutasította az intézkedést!
Mivel igen pozitív gondolkodású ember vagyok, ezért gondolom így is van. Az ott lakók mindent elkövettek, hogy megszűnjön az iszonyatos bűz, csótányok, fertőzésveszély. Ügyvéd, jegyző, rokonok, szomszédok, mindenki szerette volna megoldani a helyzetet. Sajnos a hivatalos szervek mindenhol elutasítóan viselkedtek, így sehol nem jártak sikerrel. Végső elkeseredésükben a lakók pedig a nyilvánossághoz fordultak, mire a rokonok rögtön intézkedtek és úgy látszik, rendeződik a helyzet. A történet pozitívan zárult, illetve zárulhatna, ha itt lenne a vége.
Az idős néni nem hiszem, hogy sérült lelkileg az eset kapcsán, hiszen fel sem fogta és nem is emlékszik, hogy mi történt. A rokonok: Igen szégyellhetik magukat, amiért a helyzet idáig jutott és nagyon remélem, bízom benne, hogy nem hagyják a továbbiakban idáig fajulni a dolgot.
Ugyanakkor- és jöjjön a saját véleményem- érdemes végigolvasni a kommenteket, hozzászólásokat.
A több mint 200 hozzászóló véleménye egy-két kivétellel negatív. Olyannyira elfelejtettünk EMBER módjára viselkedni, hogy az emberség, szeretet, illem, tisztelet nyom nélkül hiányzik a legtöbbjükből. Trágár, egymást pocskondiázó, gusztustalan, embertelen hozzászólások, ahol semmilyen formában nem tartják tiszteletben a másik véleményét. Mindenki okos volt a témában. Szerkesztőségünkhöz is annyi levél érkezett, amiben leírták, hogy mi mindent voltak kénytelenek elszenvedni. Mennyi mindent próbáltak tenni. Egyetlen árva betűvel nem reagáltak a cikkre, leszámítva persze a sok hozzászólást. Sajnálom azokat az embertársaimat akik, egy ilyen helyzetben ilyeneket írnak. Azt javasolnám minden negatív hozzászólónak, kicsit gondolja bele magát a másik helyzetébe. Olvassa el milyen reakciók érkeztek és jó mélyen szálljon magába, gondolkodjon el, hogy hová is tart a világ. Mit tesz velünk a média, amiben csak ezt a gyűlöletet látjuk. Lehet, mondom lehet, hogy kicsit másképpen fogja látni a dolgokat, és lehet hogy legközelebb még tovább megy és próbál tenni valamit egy jobb megoldást keresve.
Bartos Krisztián

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia