Az elektromos cigi egy egyhasználatos, vagy utántölthető elektronikus készülék, amely nikotin tartalmú, vagy más aromájú pára fogyasztására alkalmas. A nikotin tartalmú pára bizonyítottan támogatja a dohányzásról való leszokás folyamatát. Bizonyos kutatások szerint azonban azok számára, akik a füstölést az elektromos cigarettával kezdik (például tinédzserek), a készülék függőséget is okozhat.

A jogszabályok értelmében az elektromos cigaretta fogyasztása nem számít dohányzásnak és azoknak a készülékeknek a megvásárlása, amelyek nem nikotin tartalmúak, bárki számára lehetséges.

Az elektromos cigi készletek olyan e-cigarettázók számára jelentenek előnyös választást, akik rendszeresen használják a készüléket. Az e-cigi részeit külön-külön is meg lehet vásárolni, de ez nem annyira gazdaságos. Az elektromos cigi készletek sokkal olcsóbbak és minden szükséges elemet tartalmaznak. Az elektromos cigi készletek tartalma változó lehet attól függően, hogy a terméktípus cserélhető akkumulátoros és cserélhető patronos, vagy sem. A különféle elektromos cigi készletek közötti választást általában az határozza meg, hogy a fogyasztó kezdő, vagy haladó. Ettől függetlenül minden készlet tartalmazza az e-cigi kipróbálásához szükséges alkotóelemeket. Kezdők számára mindenképp érdemes valamilyen elektromos cigi készletet választani, amely tartalmazza a legmodernebb alkotóelemeket. A kezdő szettek általában egyszerűen kezelhetők, minőségi darabokat tartalmaznak, fő céljuk, hogy támogassák a hagyományos dohányzásról való átállás folyamatát. A haladó szettek olyanok számára jelentenek jó választást, akik már kipróbálták az e-cigit és hosszú távra tervezik a fogyasztását. Ezek a szettek általában két készüléket is tartalmaznak, minden szükséges alkatrésszel együtt.

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia