A Maldív-szigetek hallatán a legtöbb embernek a fényűzés és luxus jut eszébe, hiszen valóban egy csodálatos szigetvilágról beszélünk, ami nagyon messze van tőlünk. Manapság viszont lehet már jó utazási ajánlatokat találni a Maldív-szigetekre is. Sokan viszont nem tudják, hogyan álljanak neki a szervezésnek. Most hoztunk pár szálláshelyet és egy kis ismertetőt a szigetről, hogy egyszerűbben menjen az indulás.

maldiv01

A Maldív Köztársaság szigetországa az Indiai-óceánon található, nem messze Indiától. A szigetvilágot 26 atoll és 1192 sziget alkotja, melyből nagyjából 200 szigeten van állandó élet, további 87 pedig kizárólag a turisták részére van fenntartva.
Élővilága színes és gazdag, mindenképp érdemes megfigyelni az odalátogatóknak, hiszen a kókuszpálma és mangó mellett olyan különleges állatok élnek szabadon, mint a gekkó, különleges halak és érdekes madárfélék, például a szalagos fregattmadár vagy a fehérfarkú trópusimadár.
Ami a szállásokat illeti, nem kell félnünk, hiszen az Araamu Travel – Maldív-szigetek oldalán számos megbízható és kényelmes hotel várja a foglalásokat.
Ilyen például a három csillgaos The Barefoot Eco Hotel, ami Hanimandhoo szigetén, a Maldív-szigetek északi részén fekszik.

maldiv02

A szálloda ismert környezettudatosságáról, emellett pedig teljes kikapcsolódást biztosít, illetve étterem, bárok, medencék és különböző boltok is várják a látogatókat.
Természetesen fitness, sport és nászutas szolgáltatások közül is lehet válogatni, érdemes ide itt kikapcsolódni.
További jó választás lehet a négycsillagos Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives.

maldiv03

A hotel a Giravaru szigeten található, az alapár pedig tartalmazza a reggelit. Ezen kívül viszont a bárok, medencék és szuvenír boltok mellett nemzetközi, olasz, thai és arab konyhára specializálódott éttermek is várják a nyaralókat.

maldiv04

140 szoba közül választhatunk, illetve számos szórakozási és sportolási lehetőségre is lehetőségünk van.
Az Araamu Travel oldalán ezeket kívül még számos másik hotel közül lehet választani, és érdemes időt szánni a böngészésre, hiszen a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja a saját kedvére és ízlésére való szálláshelyet, ha már ilyen szép helyre indul nyaralni.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia