Security GuardKiemelt események, rendezvények kapcsán előfordulhat, hogy nemcsak egy csoportot, helyszínt kell biztosítani, hanem az oda ellátogató személyt is.

A személyvédelem területei természetesen nagyon sokrétűek ezen kívül is.

Családok védelme, utazásokon való biztosítás, más egyéni kérésnek megfelelő személyi biztosítás.

Külföldiek biztosítása, védelme Magyarországon. Magyarok védelme külföldön.

Üzletemberek, vezető beosztású személyek, magánszemélyek védelmét, kíséretét, utazásainak biztosítását vállaljuk, több éves múltra visszatekintő szakmai elismeréssel és tapasztalattal.

kiseretuj

A mai terror fenyegetett világban szinte bárki kerülhet olyan nehéz helyzetbe, hogy saját és családja, ismerősei életét féltenie kell. Jelen van ez a szituáció a híres embereknél, a jelentős üzleti sikerekkel büszkélkedő és tehetős embereknél valamint egyszerű magánszemélyeknél egyaránt. Ilyenkor nem árt felkészülni minden eshetőségre, de a legelső feladat az, hogy megkeressük a testi épségünket megóvó testőröket.

event guyA személyvédelem egy speciális terület, ahol csak valódi profikat alkalmazunk. Embereink jártasak számos küzdősportban, valamint megfelelő testi erőnléttel és több éves tapasztalattal, nyelvismerettel is rendelkeznek feladataik kifogástalan ellátása érdekében.

Fontos szempont a személyvédelemben a megjelenés. A presztízs megőrzése érdekében embereink kulturált, elegáns öltözetben végzik munkájukat. Ezáltal elkísérhetik ügyfeleinket üzleti megbeszélésekre, tárgyalásokra, vacsorákra, fogadásokra is. A legtöbb esetben már tekintélyt parancsoló külsejük is elriasztja a bűnözőket, de ha ez kevésnek bizonyul, abban az esetben határozottan és célratörően lépnek fel a támadó ellen. Ugyanakkor, amennyiben az adott helyzet megköveteli embereink a környezetbe olvadva, feltűnés nélkül tudják ellátni az ügyfél védelmét, családjának kíséretét. Munkatársaink kitűnő helyismerettel rendelkeznek így az ügyfelek kísérete közben, garantálják az ügyfél vásárlásainál a valós korrekt összegek kifizetését, így megakadályozhatják a kísért személy anyagi megkárosítását.

Hosszú és rövidtávra is megnyugtató és biztos védelmet nyújtanak szakembereink.

kiseretuj

Keressen minket bizalommal!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia